Oldal frissítése

BeastPink Yum Yum Whey Protein 1000 g, white chocolate coconut

4,5 18 értékelés
Leárazás -4 %
8 090 Ft 8 390 Ft

BeastPink Yum Yum Whey Protein 1000 g, white chocolate coconut

A fehérje vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más hasznos összetevőkkel tölt fel

A Yum Yum Whey a BeastPinktől egy tejsavófehérje, amely akár 68% fehérjét tartalmaz. Speciális összetételét kifejezetten nők számára tervezték. Összetevői között vitaminok, ásványi anyagok, MCT-olaj, CLA és L-karnitin, valamint a Bromelain és a DigeZyme emésztőenzimek szerepelnek. A fehér csokoládé és kókusz fantasztikus ízkombinációjával kecsegtet. Az 1 kg-os kiszerelés akár 33 adagot is kiad. A Yum Yum fehérjepor 100 grammonként csupán 1,5 g zsírt és 1,4 g cukrot tartalmaz. A BeastPink Yum Yum Whey Protein előnye a gyors felszívódása, ezáltal kiváló választás az edzés utáni turmix elkészítéséhez. De ugyanilyen jól felhasználható ételkészítéshez is - hozzáadhatod turmixaidhoz, zabkásáidhoz, desszertjeidhez és egyéb ételeidhez.

A BeastPinkYum Yum Whey fehérjepor legfontosabb jellemzői

  • Yum Yum Whey Protein fehér csokoládé és kókusz ízesítéssel
  • Kifejezetten nők számára tervezve
  • Gyors és jó felszívódású fehérje
  • Zsírégető anyagokat tartalmaz
  • A csomag 33 adagot tartalmaz
  • A BeastPink kedvező aminosavspektrummal rendelkezik
  • A tejsavófehérje akár 68% fehérjét tartalmaz
  • Az összetevők között vitaminok és ásványi anyagok is találhatóak
  • 1,5 g zsír 100 grammonként
  • Könnyen elkészíthető
  • Alkalmas italnak, turmixokba, zabkásákba és desszertekbe

A fehérje a diétás fázisban is alkalmas

A fehérjék nemcsak tömegnövelésre használhatók - a BeastPink Yum Yum Whey Protein a fogyásban is nagyszerű segítséget nyújt! A benne lévő fehérjék védik meg az izmokat az energia elégetésétől. A BeastPink fehérje hatékony zsírégetőket is tartalmaz, hogy segítsen több kalóriát elégetni sportolás közben. A fehérjeporban a népszerű l-karnitin-tartarát is megtalálható, amely részt vesz a zsírsavak (zsírok) anyagcseréjében és az energiatermelésben. A magas rosttartalom is említést érdemel. Segít a telítettség érzésében, és az egészséges emésztés szempontjából is fontos. Különösen akkor fogod értékelni a jelenlétét, amikor fogyni próbálsz, és gyakran vagy éhes.

A BeastPink Yum Yum Whey Protein könnyebben emészthető

Hogy a BeastPink fehérje emészthetőbbé váljon, a gyártó bromelain enzimet adott hozzá, a proteolitikus enzimek egyikét, amelyek segítenek a fehérjéket emészthetőbb aminosavakká bontani. A hagyományos olajokkal ellentétben az ebben a fehérjeporban lévő MCT-olaj gyorsan emésztődik, és a szervezet azonnal energiaforrásként tudja felhasználni a mozgáshoz. A Protein BeastPink Yum Yum Whey protein számos fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, többek között: például C-vitamint, amely számos egészségügyi előnnyel jár a szervezet számára.

A BeastPink Yum Yum Whey Protein fehérje elkészítése és adagolása

Az ajánlott 30 g-os adagot keverd el 200-250 ml vízben. Fogyaszd naponta 2-3 alkalommal.

Tápértéki adatok (1 adag)

  • Energia: 480 Kj / 115 Kcal
  • Zsírok: 1,2 g
    - ebből telített zsírsavak: 0,8 g
  • Szénhidrátok: 3,6 g
    - ebből cukrok: 1,42 g
  • Fehérjék: 20,5 g
  • Rostok: 2 g
  • Só: 0,2 g

Figyelmeztetés

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, éppen ezért javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információval szolgál a termékben található hatóanyagokról.

Összetétel

tejsavófehérje-koncentrátum, aromák, ásványi anyagok (magnézium-citrát, vas-fumarát, króm-pikolinát), vitaminok (L-aszkorbinsav, tokoferil-acetát, piridoxin-hidroklorid), inulin, L-karnitin-tartarát, MCT-olaj (közepes láncú zsírsavak), CLA - konjugált linolsav, bromelain, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok)

Paraméterek

Fehérje típusa

Típus Savó
Fajta Koncentrátum

Fehérjetartalom

A gyártó által megadott fehérjetartalom 68 %

Adagok száma

Adagok száma 33

Tömeg

Tömeg 1 000 g

Íz

Íz Fehér csokoládé, Kókusz

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 382,17 kcal (1 600,07 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 68,18 g
Szénhidrátok 12 g
Cukrok 4,76 g
Zsírok 4,93 g
Telített zsírsavak 2,66 g
Rost 6,59 g
0,65 g
Kód:  SPTgym050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007275116

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05