Oldal frissítése

BeastPink Marine Beauty, 120 kapszula

4,0 3 értékelés
4 690 Ft

BeastPink Marine Beauty, 120 kapszula

Ízületi gyulladásban szenvedsz? Akkor használd ezt a neves BeastPink ízület erősítőt. Számos oka lehet az ízületi betegségnek, ilyen pl. a túlzott terhelés. Vagyis, ha a fitness a hobbid, akkor te is sokat tehetsz az ízületeid egészségi állapotának megőrzése érdekében.

BeastPink Marine Beauty, 120 kapszula ízület erősítő fő tulajdonságai

  • Előzd meg az ízületi fájdalmat

Összetétel

NATICOL® hal kollagén, nátrium-hialuronát (hialuronsav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), B2-vitamin (riboflavin), cink-glükonát, réz-glükonát, kálium-jodid, NU-MAG (rizskivonat), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), zselatin kapszula (zselatin, Allura red AC-FD&C red 40*, titán-dioxid).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Kollagén

Hatás

Támogatott szervek Bőr

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 120
Kód:  SPTgym372
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022211010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15