Oldal frissítése

Tatonka Barrel M-es piros színben

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tatonka Barrel M-es piros színben

Tartós, praktikus és könnyű - ez jellemzi a legendás bölény logóval jelzett márka táskáit.  A Tatonka Barrel utazó- és sporttáskája még a legmagasabb igényekkel rendelkező utazóknak is megfelel, akik minden bizonnyal nagyra értékelik az olyan nagy teherbírású anyagok, mint a Tarpaulin 1000 vitorlavászon és a Textreme 6.6. magas minőségű feldolgozását. A kellően tágas nyílással rendelkező fő rekesz lehetővé teszi, hogy mindig gyorsan megtaláld, amire szükséged van. A kis dolgok elhelyezésére kitűnően alkalmas a táska cipzáras fedelének a belső oldalán található hálós varrott zseb, illetve a táska oldalán található zseb is. A táska névtáblával is rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Levehető vállpánt
  • Széles hevederek a kényelmes, háton való viseléshez
  • Gumírozott fogantyú a gyors és könnyű közlekedéshez
  • Egy kisméretű, hálós zsebbel a táska fedelének belsejében
  • Strapabíró és vízálló felület

Elpusztíthatatlan anyagok - Tarpaulin 1000 vitorlavászon és Textreme 6.6 

Ezeket az anyagokat a minőség, tartósság és a különösen nagyfokú ellenállás jellemzi, ezért tökéletes alapot nyújtanak a sport- és utazótáskák gyártásához. A felső gumírozott réteg ellenálló a vízzel és a szennyeződésekkel szemben, így a táska tartalma mindig biztonságban lesz. A speciális felületi megmunkálás pedig gondoskodik a táska sima felületéről és könnyű tisztításáról. Mindezt a robusztus, duplakocsis cipzár teszi teljessé.

Súly:
1,5 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 1,5 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 65 l

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz, Utazáshoz

Rendeltetés

Típus Uniszex

Viselési mód

Viselési mód Hátitáska
Kód:  SPTif2145
Termékszám:  4013236987676

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20