Oldal frissítése

Bag - FC Barcelona

Kiegészítők a termékhez

Bag - FC Barcelona

Sport és sporttevékenységek képviselettel kell sokat a szabad időnkben. A test felszabadítja a sport és Töltődjön munkát. Szólva a sport, mindenki megtalálja a bálványt, a sportoló, aki azt akarja, hogy néz ki, mint egy focista, aki akarja utánozni. Egy játékos, aki játszik az egyik a híres klubok, mint a Barcelona, ??a Real vagy a Liverpool. És csak festeni ezt a csapatot akar öltözni. Ezért hozzuk neked egy táskát a színek a Barcelona.

legfontosabb jellemzői

  • Megfelelő méretű nagy dolgokat spost
  • Megerősített rekesz a laptop tárolására
  • Állítható vállpánt prez
  • Példányban a színek a kedvenc csapata
  • Ideális szinte mindenki

Csodálatos tárhely

Tágas válltáska méretei 310 x 390 x 13 mm, alkalmas tárhelyet a laptop, amely akkor viselje a munkába vagy iskolába. Hátizsák rendelkezik elegendő számú mindenféle rekeszek és zsebek, ahol nem csak a dokumentumok tárolására, könyvek, pénztárca, tablet, mobiltelefon vagy kulcsokat, valamint snack, vagy egy ital. A hátoldalán egy nagy tépőzáras zseb oldalán a tér lezárt cipzár. Belső terek vannak ellátva zsebek értéktárgyakat. Megerősített, párnázott biztosan szolgál, hogy tárolja a kis vagy közepes méretű notebook. Állítható vállpánt hordozást.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Vállpánt
Kód:  SUC002a
Termékszám:  5291134142161

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15