Oldal frissítése

Babolat X-Feel Blast Unstrung

50 190 Ft

Babolat X-Feel Blast Unstrung

Érdekelne egy olyan ütő, amelyik segít jobbá válni a tollaslabdában? A könnyen kezelhető Babolat tollasütő kiváló választás lesz. Tulajdonságaiból adódóan kihasználható egy támadó játékstílushoz. Azon haladó képességű játékosoknak kiváló opció ez a tollasütő, akik folyamatosan fejlődni akarnak, azonban az aktuális ütőjük gátolja az előrehaladásukat. A fejre helyezett optimális egyensúlyt a megfelelően beállított 300 mm hosszúságú súlypont határozza meg. A lendület megnövekszik a súlypont hosszának köszönhetően, így az ütések energikusabbak, ezáltal a labda sebessége megnövekszik. A stabil Babolat tollasütő 675 mm hosszúságban kapható. A tollasütő tömege mindössze 88 g, ami nagyszerű kontrollt nyújt. Ezt a technikás játékosok nagyon díjazzák. A tollaslabda ütő kerete kemény. Egy keményebb kerettel rendelkező tollasütő ugyanakkora erőkifejtéssel nagyobb sebességet ad a labdának. A csomag tartalma egy darab tollaslabda ütő húrozás nélküli.

Tollasütő Babolat X-Feel Blast Unstrung ...

A könnyű Babolat X-Feel Blast Unstrung tollasütő főbb jellemzői

  • A minőségi Babolat tollasütő segít a növelni a teljesítményedet a pályán
  • A tollaslabda ütő támadó játékstílushoz való
  • Ez egy kiemelkedően jó választás a haladó játékosok számára
  • Az egyensúly típusa: fejen, amit a súlypont 300 mm hossza határoz meg
  • A strapabíró Babolat tollasütő 675 mm hosszúságban kapható
  • A tollaslabda ütő tömege: 88 g
  • A keret flexibilitása: kemény
  • A fej alakja: ovális
  • A fej anyaga: grafit
  • A tollaslabda ütő színe: kék és szürke
  • A csomag tartalma egy darab húrozás nélküli tollasütő

A kiváló minőségű Babolat tollasütő szükséges az állandóan kiváló teljesítmény eléréséhez a játékban

Olyan tollaslabdázó vagy, aki elég tapasztalattal rendelkezik, és különböző játékstratégiákon gondolkodik? Az ovális fejű tollasütő az ideális ebben az esetben. Az ilyen tollasütő típus fejének felső része vékonyabb, míg az alsó része szélesebb, ezért az ütő sweetspotja kisebb. Az efféle kialakításnak köszönhetően nagyobb kontrollal rendelkezel a labda felett. Az ovális fej és alacsony profil lehetővé teszi a nagyobb ütési sebességet, ami a támadások szempontjából előnyös. A jól célzott ütésekhez szükséges a technika és készségek tökéletesítése, ezért az ilyen típusú tollasütő azoknak való, akik az alapos játékra építenek. A fej gyártásához felhasznált anyag: grafit. A grafit ütőszerkezet csökkenti a rezgést, aminek köszönhetően a könyök és csukló sérülésének kockázata csökken.

Paraméterek

Játék stílusa

Játék stílusa Támadó
Játékos szintje Haladó játék

Egyensúly

Egyensúly típusa Fejen

Méret

Hossz 675 mm

Tömeg

Tömeg 88 g

Rugalmasság

Rugalmasság Kemény

Fej alakja

Fej alakja Ovális

Anyag

Fej anyaga Grafit

Tulajdonságok

Tulajdonságok Húrozás nélküli

Szín

Szín Kék, Szürke

Csomagolás

Ütők száma a csomagban 1 db
Kód:  SPTbab337
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  602367/211/2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20