Oldal frissítése

Babolat Satelite Origin Power Strung

38 790 Ft

Babolat Satelite Origin Power Strung

Egy olyan megfelelő ütőt keresel, amelyik segítséget nyújt a tollaslabdázásban való fejlődésben? Az ergonomikus Babolat tollasütő lenyűgöz majd. Tulajdonságaiból adódóan kihasználható egy védekező játékstílushoz. Ez a tollasütő tökéletesen megfelel az olyan haladó képességű játékosoknak, akiknek egyik legfőbb céljuk a folyamatos fejlődés, viszont a jelenleg használt ütőjük korlátozza az előrelépésüket. A fej tökéletes egyensúlyát a jól elhelyezett 295 mm hosszúságú súlypont határozza meg. A magasabb súlypont távolság erősíti a lendítés erejét, és energikusabbá teszi az ütéseket, ami a labdát gyorsabbá teszi. A könnyű Babolat tollasütő 662 mm hosszban érhető el. A tollasütő tömege csak 86 g, ami kimagasló kezelhetőséget biztosít. A nagyobb tudással rendelkező játékosok ezt különösen értékelik. A tollasütő kerete közepesen rugalmas. A rugalmas keret javítja a labdakezelés minőségét, és a labdát is messzebbre üti. A csomag tartalma egy darab tollaslabda ütő.

Tollasütő Babolat Satelite Origin Power Strung ...

A könnyű Babolat Satelite Origin Power Strung tollasütő legfőbb jellemzői

  • A strapabíró Babolat tollasütő növeli a versenyképességet
  • A tollasütő védekező játékstílushoz illő
  • Ez egy haladó játékosoknak tervezett modell
  • Az egyensúly típusa: fejen, amit a súlypont 295 mm hossza határoz meg
  • A minőségi Babolat tollasütő 662 mm hosszúságban elérhető
  • A tollaslabda ütő tömege: 86 g
  • A keret flexibilitása: közepesen rugalmas
  • A fej formája: ovális
  • A fej anyaga: grafit
  • A tollasütő színe: fehér, világoskék és sötétkék
  • A csomag tartalma egy darab tollaslabda ütő

A kiváló minőségű Babolat tollaslabda ütő elősegíti a magas szintű teljesítményt

Olyan tollaslabdázó vagy, aki elég tapasztalattal rendelkezik, és különböző játékstratégiákon gondolkodik? Az ovális fejű tollaslabda ütő ebben az esetben egy remek választás. Az ovális fejű tollasütő felső része szűkebb, míg az alsó része kiszélesedő, ezért a sweetspot kisebb. Ezzel javul a labda irányítása és sebessége is. Az ovális fej és kisebb profil kombinációja növeli az ütési sebességet, ami a támadójátéknál fontos. A pontos ütések elérése érdekében jó technika és készségek szükségesek, ezért ezeket az ütőket azok a tollaslabdázók kedvelik, akik a precíz ütésekre építik a taktikát. A fej anyaga: grafit. A grafit anyagból készült ütő hatékonyan elnyeli a rezgéseket, ennek köszönhetően csökken a csukló és a könyök terhelése.

Paraméterek

Játék stílusa

Játék stílusa Védekező
Játékos szintje Haladó játék

Egyensúly

Egyensúly típusa Fejen

Méret

Hossz 662 mm

Tömeg

Tömeg 86 g

Rugalmasság

Rugalmasság Közepesen rugalmas

Fej alakja

Fej alakja Ovális

Anyag

Fej anyaga Grafit

Szín

Szín Fehér, Világoskék, Sötétkék

Csomagolás

Ütők száma a csomagban 1 db
Kód:  SPTbab332
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  601407/100/2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20