Oldal frissítése

Babolat Satelite Origin Lite Strung

37 590 Ft

Babolat Satelite Origin Lite Strung

Szükséged van egy olyan ütőre, amelyik segít a tollaslabdázási képességeid fejlesztésében? A kényelmes markolatú Babolat tollasütő tökéletes lesz számodra. Tulajdonságainak köszönhetően használható védekező játékstílushoz. Azon haladó képességű játékosok ideális választása ez a tollasütő, akiknek a céljuk a folyamatos fejlődés, de jelenlegi ütőjük nem felel meg az előrehaladási igényeiknek. A fej kiegyensúlyozottságát a jól megválasztott pozícióban található 285 mm hosszúságú súlypont határozza meg. A hosszabb súlypont miatt a lendítés erősebb, és az ütések energikusabbak, így a labda gyorsabb lesz. A minőségi Babolat tollaslabda ütő 662 mm hosszúságban kapható. A tollasütő tömege csak 82 g, ami kiváló kezelhetőséget biztosít. A technikás játékosok körében ez nagyon népszerű. A tollasütő kerete rugalmas. A rugalmas keret növeli a labdakezelés hatékonyságát, és a labdát is messzebbre üti. A csomag tartalma egy darab tollasütő.

Tollasütő Babolat Satelite Origin Lite Strung ...

A rugalmas Babolat Satelite Origin Lite Strung tollasütő kiemelkedő jellemzői

  • A minőségi Babolat tollaslabda ütő segít a növelni a teljesítményedet a pályán
  • A tollasütő védekező játékstílushoz illő
  • Ez egy haladóknak ajánlott tollasütő
  • Az egyensúly típusa: fejen, amit a súlypont 285 mm hossza határoz meg
  • A strapabíró Babolat tollaslabda ütő 662 mm hosszúságban vásárolható meg
  • A tollasütő tömege: 82 g
  • A keret típusa: rugalmas
  • A fej formája: ovális
  • A fej anyaga: grafit
  • A tollasütő színe: fehér, kék és világoskék
  • A csomag tartalma egy darab tollasütő

A könnyen kezelhető Babolat tollasütő biztosítja a stabil teljesítményed meccsek közben

Már elég jártas vagy a tollaslabdában, és különböző játéktaktikákon gondolkodsz? Az ovális fejű tollaslabda ütő ebben az esetben egy remek választás. Az ilyen tollasütő típus fejének felső része vékonyabb, míg az alsó része szélesebb, ezért ez a kialakítás kisebb méretű sweetspottal rendelkezik. Az ilyen kialakításnak köszönhetően pontosan irányíthatod a labda mozgását és sebességét. Az ovális fej és alacsony profil révén nagyobb sebességgel üthetsz, ami a támadó játékstílus nagy előnye. A pontos ütések miatt nélkülözhetetlen a technikai tudás és a készségek, ezért az ilyen tollaslabda ütők azoknak kedvezőek, akik precíz játékot játszanak. A fej anyaga: grafit. A grafit ütő képes hatékonyan csillapítani a rezgéseket, ebből kifolyólag a sérülésveszély csökken.

Paraméterek

Játék stílusa

Játék stílusa Védekező
Játékos szintje Haladó játék

Egyensúly

Egyensúly típusa Fejen

Méret

Hossz 662 mm

Tömeg

Tömeg 82 g

Rugalmasság

Rugalmasság Rugalmas

Fej alakja

Fej alakja Ovális

Anyag

Fej anyaga Grafit

Szín

Szín Fehér, Kék, Világoskék

Csomagolás

Ütők száma a csomagban 1 db
Kód:  SPTbab334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  601409/100/2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20