Oldal frissítése

Babolat Pure Drive Lite Play G1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Drive Lite Play G1

Javítani akarsz a játéktudásodon a teniszpályákon és összehasonlítani az eredményeidet másokéval? Ehhez nem hiányozhat a Babolat Pure Drive Lite Play teniszütő! Habár a Babolat Pure Drive Lite ütő elektronikus változatának ugyanolyan játékos funkciói vannak, a játék teljesen új érzését kínálja. A Pure Drive Lite Play ütő elektronikus érzékelőket tartalmaz, amelyek az egész játék alatt leveszik az ütések pontosságának és erejének adatait. Ezek az adatok ezután Bluetooth vagy USB kábel segítségével átkerülnek a mobiltelefonra vagy a számítógépre, amely kiértékeli azokat és összehasonlítja más eredményekkel. Ennek a technológiának a segítségével a Babolat Pure Drive Lite Play ütő segít javítani a sportteljesítményeden, és így fontos választ és visszajelzést kapsz a játékodról.

A Babolat Pure Drive Lite Play teniszütő legfontosabb jellemzői

  • A Babolat Pure Drive Lite ütő elektronikus verziója
  • Kiváló manőverezhetőség, forgathatóság és erő
  • Minden ütés könnyűsége és pontossága az ellipszis alaknak köszönhetően
  • A játék átfogó és részletes elemzését és ezt követően a technikai hibák kiértékelését kínálja
  • A könnyített váz kisebb tömegű ütőt eredményez
  • Alkalmas kezdő és középhaladó játékosok és junior teniszezők számára
  • Kiváló eszköz az edzők és tanítványaik számára
  • A csomag tartalma: Babolat Pure Drive Lite Play ütő, USB kábel, felhasználói kézikönyv cseh nyelven, termó tok az ütőhöz és USB-kábel

Javíts a játékodon és oszd meg a Babolat Pure Drive Lite Play-jel!

A Babolat Pure Drive Lite Play teniszütő a játék során az alábbi adatokat rögzíti: az ütések típusa és száma (tenyeres, fonák, szerva, lecsapás, túlütés), a forgatás típusa, a labda pontos ütközési pontja a háló felületén, az erő, a teljes játékidő, a technika, a konzisztencia és az energia, és ezeket az információkat a Babolat Play alkalmazás értékeli és bemutatja egy grafikus felületen. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a helyedet a listán, megoszd a pontszámaidat a közösségi hálón és összehasonlítsd a teljesítményedet a többi játékoséval, köztük a legjobb, vagyis Rafael Nadaléval.

Specifikációk:

Fej mérete:
645 cm2

Tömege:
270 g

Kiegyensúlyozó:
330 mm

Keret keménysége:
72 ra

Hosszúsága:
685 mm

Markolat:
Syntec Pro

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 270 g
Kód:  SPTba101
Termékszám:  3324921330891
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15