Oldal frissítése

Babolat Pure Drive Lite játék 2015 G1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Drive Lite játék 2015 G1

Könnyen kezelhető teniszütő Babolat lenyűgözni minden szerelmese a téli sportok. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és többek között olyan speciális elektronikus érzékelők, amelyek segítenek sokat a játék. 

Legfontosabb jellemzők

  • Különleges érzékelők felfedi a fontos információkat, így képes lesz arra, hogy folyamatosan javítsa
  • Annak ellenére, hogy a beépített rakéta súlya mindössze 270 g
  • Hála speciális technológiákat, nem kell aggódnia, hogy a nem kívánt rezgéseket során egyes stroke
  • A kéznek, és hála a paramétereket könnyen szabályozható
  • A rakéta által jóváhagyott Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF), valamint az ajánlott globális szereplők
  • Is vonzza érdekes kialakítás

Ez teniszütő azonnal rabul ejti, hogy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A beépített elektronikus érzékelők kapsz mindenféle információt a játék (erő, sweetspot, típusa és par), amely képes lesz arra, hogy elemezzék és folyamatosan javítsuk. Az adatok rögzítése a készülék belsejében a kilincset, amely szeretne küldeni Bluetooth-on vagy USB-kábelt a mobil alkalmazás, vagy egy személyi számítógép.  

A könnyű érezni játék közben segít, különösen erős és tartós kivitelű, súlya mindössze 270 gramm. Különleges technológia megakadályozza a nemkívánatos és kellemetlen rezgéseket hatása. Onemásra keret és a szöveg lehetővé teszi a nagy szabályozás és úgy érzi, a játék során.

A rakéta, amely jóváhagyta a Nemzetközi Tenisz Szövetség és ajánlott még a globális szereplők, lesz tökéletes társa minden teniszpálya. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 270 g
Kód:  SPTAZ01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10