Oldal frissítése

Babolat Pure Drive játék 2015 G3

Kiegészítők a termékhez

Babolat Pure Drive játék 2015 G3

Bemutatkozik egy egyedülálló elektronikus teniszütő márka Babolat Pure Drive modell játék 2015, amely biztosítja a teljes egyensúlyt ellenőrzés és erejű ütések. Úgy néz ki, mint egy normális rakéta, de ez egy átalakított rakéta, amely érzékelők lehetővé teszik a játékosoknak, hogy egy csomó információt a játékot. Ez tenisz pisztoly ideális a játékosok minden szinten. G2 alkalmas nagyobb junior vagy női kéz.

Az ütő fogantyú beépített érzékelő figyeli minden szempontból a játék, érzékelők felismerik az erejét, helyét rakéta sztrájk a típusát és számát stroke (tenyeres, fonák, szolgáltatás, ütések a feje fölött ...) és mások. A kapott adatok könnyen feltölteni a smartphone, számítógép és a tablet, amely értékeli a játékot, és össze tudja hasonlítani az eredményeket a barátokkal vagy a felhasználók Babolat PLAY. Az akkumulátor tart, akár 6 órányi lejátszási idő és a memória kapacitása 150 óra.

A rakéta széles körben tesztelték, hogy megbízható érzékelés játékok elektronikus alkatrészek. A rakéta megtartotta az erősségei fejlődött a korábbi modellek és egészíti ki két gomb alján a fogantyút, és egy USB port.

A rakéta kitámasztás új technológia FSI a sweetspot, így a játékos eléri a hosszabb löket, és tartsa az ellenfél a kiindulási értékhez képest. A játékos ér el nagyobb ellenőrzést minden labdát a leghatékonyabb rendszer csatlakoztatására keretek és húrok mélysugárzó. Aktív Cortex technológia biztosítja csillapítás a rezgések és a negatív ugyanakkor tökéletes információ továbbítása a játékos kezét, így erősíti az érzést a labdát, és nagyobb erőt. A keret egy másik vastagsága a jobb holtjáték.

specifikációk:

  • Súly rakéták: 300g
  • Ütő hossz: 685 mm
  • Keménység: 72 RA
  • Fej méret: 645 cm2
  • Balance rakéta: 320 mm
  • Összetétel: grafit / Tungsten

Paraméterek

Használat

Fókusz Pontos ellenőrzés
Rendeltetés Teljesítmény

Tulajdonságok

Anyag Grafit
Tömeg 300 g
Fej Húrozatlan

Méret

Ütőfelület 645 cm2
Hossz 68,5 cm
Kód:  SPT917

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15