Oldal frissítése

Babolat Pure Aero VS Tour G2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Aero VS Tour G2

Ha teniszezni vagy versenyezni szeretne, nem újdonság az Ön számára a megfelelő felszerelés. A Babolat modern Pure Aero VS Tour markolata 2 teniszütő speciálisan olyan játékosoknak készült, akik szeretik az alapvonalat.A rakéta könnyen használható és kényelmes a markolatra.A Babolat Pure Aero VS Tour teniszpálya 320 gramm súlyú, és olyan játékosok számára is alkalmas, akik az ellenfél golyósebességét használják.A Pure Aero VS Tour GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2 és Cortex technológiákkal rendelkezik. Válassz egy ütőt, amely nagyszerű játékélményt nyújt.

A Babolat Pure Aero VS Tour fogantyú legfontosabb jellemzői 2 teniszütő

  • Teniszütő versenyautók számára a modern designban
  • Ideális különösen az alapvonalhoz tartozó szerelmeseinek
  • A Pure Aero erősebb verziói nagyobb pontosságért
  • Könnyű kezelhetőség
  • Rocket GT-vel, mélysugárzóval, FSI Spin, AeroModular2, Cortex-el felszerelt
  • Babolat Pure Aero VS Tour markolat 2 nagyon kényelmes tapadással
  • Teljesítmény és precíziós rakéta

Tiszta Aero és a technológia

Aero moduláris 2:
A keret közepén a keret közepén elhelyezkedő mélyhangszóró rendszerrel ez a rakéta aerodinamikusabb (+ 11%), ami a rakétafej nagyobb sebességét eredményezi.

Cortex:
A Cortex Dampening System (CDS) pozitív rezgéseket közvetít a játékos kezére - az új fogantyú biztosítja az információ továbbítását a játékos kezébe, mint korábban, és javítja a szabályozást minden alkalommal, amikor egy labdát eltalál.

FSI Spin:
A görgetés nyitottabb módja, a lejtős édes folt és a 6 és 12 órás átmenetek hosszúkás alakja lehetővé teszi a húrok jobb mozgását, és ezáltal a maximális spin kialakulását eredményezi.

GT technológia:
A GT (Graphite + Tungsten) technológia egy hibrid anyag, amelyben a fonott szénszálak és volfrámrostok átmennek egy rakéta fején. A volfrámrostok koncentrációja a különböző stratégiai helyeken a keretben, ez a technológia javítja a rakéta teljesítményét. A fő előny a megnövekedett erő és alkalmazkodóképesség. A GT-technológia nagyobb volfrámkoncentrációval rendelkezik a rakétafejben, erősíti a rakéta keretét, csökkenti a rakéta nyomatékát és növeli annak pontosságát.

Mélysugárzó:
A szabadalmaztatott új Babolat, Woofer az első olyan technológia, amely a keretet és a szálakat kölcsönhatásba hozza a labdával. Lehetővé teszi a labda és a húrok közötti 25% -os növekedést az ellenőrzés és a kényelem érdekében.

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Kézbe

Használat

Fókusz Erőfitogtatás
Rendeltetés Teljesítmény
Használat Felnőtteknek

Tulajdonságok

Anyag Grafit
Tömeg 320 g
Fej Húrozatlan

Méret

Ütőfelület 630 cm2
Hossz 68,5 cm
Kód:  SPTba121
Termékszám:  3324921506517

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05