Oldal frissítése

Babolat I-Pulse Blast Strung

24 390 Ft

Babolat I-Pulse Blast Strung

Szeretnél venni egy olyan ütőt, amelyik hozzájárul a tollaslabdázási technikáid javításához? A könnyű Babolat tollasütő lesz a megfelelő számodra. Adottságiank köszönhetően alkalmazható támadó játékstílushoz. Az olyan kezdő és középhaladó játékosokra szabva készült az ütő, akik minden lehetőséget megragadnak a támadásra a nem hivatalos versenyeken. A fej kiegyensúlyozottságát a jól megválasztott pozícióban található 295 mm hosszúságú súlypont határozza meg. A magasabb súlypont távolság fokozza a lendítés intenzitását, így energikusabbá válnak az ütések, ami nagyobb sebességet ad a labdának. A rugalmas Babolat tollaslabda ütő 675 mm hosszban érhető el. A tollaslabda ütő tömege csak 85 g, ami remek labdakezelést biztosít. Ezt a technikás játékosok nagyon értékelik. A tollaslabda ütő kerete kemény. A keményebb kerettel rendelkező tollasütő ugyanolyan erőfeszítéssel nagyobb lendületet ad a labdának. A csomag tartalma egy darab tollaslabda ütő.

A kényelmes markolatú Babolat I-Pulse Blast Strung tollasütő kiemelkedő tulajdonságai

  • A könnyű Babolat tollasütő fokozza a hatékonyságod
  • A tollaslabda ütő támadó játékstílushoz illő
  • Ez a tollasütő kiválóan használható kezdő és hobbi szinten
  • Az egyensúly típusa: fejen, amit a súlypont 295 mm hossza határoz meg
  • A könnyű Babolat tollasütő 675 mm hosszban vásárolható meg
  • A tollaslabda ütő tömege: 85 g
  • A keret flexibilitása: kemény
  • A fej formája: ovális
  • A fej anyaga: grafit
  • A tollasütő színe: fehér, kék és világoskék
  • A csomag tartalma egy darab tollaslabda ütő

A kiegyensúlyozott Babolat tollasütő lehetővé teszi az egyenletesen magas színvonalú teljesítményt a mérkőzések alatt

Már elég jártas vagy a tollaslabdában, és különböző játéktaktikákon gondolkodsz? Ebben az esetben az ovális fejű tollasütő a megfelelő választás. Az ilyen tollasütő típus fejének felső része vékonyabb, míg az alsó része szélesebb, ezért a sweetspot kisebb. Ez nagyobb mértékű kezelhetőséget és magasabb sebességet nyújt a labdának.. Az ovális fej és alacsony profil révén nagyobb sebességgel üthetsz, ami a támadójátéknál fontos. A megfelelő technikával és készségekkel rendelkezve lehetőség nyílik a jól irányzott ütésekre, ezért egy ilyen tollasütő azoknak megfelelő, akik a precíz ütéseket részesítik előnyben. A fej anyaga: grafit. Ez a grafit tollasütő segít minimalizálni a rezgést, ennek köszönhetően csökken a csukló és a könyök terhelése.

Paraméterek

Játék stílusa

Játék stílusa Támadó
Játékos szintje Rekreáció

Egyensúly

Egyensúly típusa Fejen

Méret

Hossz 675 mm

Tömeg

Tömeg 85 g

Rugalmasság

Rugalmasság Kemény

Fej alakja

Fej alakja Ovális

Anyag

Fej anyaga Grafit

Szín

Szín Fehér, Kék, Világoskék

Csomagolás

Ütők száma a csomagban 1 db
Kód:  SPTbab335
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  601389/209/2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10