Oldal frissítése

Babolat csapat táska rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat csapat táska rózsaszín

A tágas és világos márka Babolat tenisz táska, mely akár 12 rakétát, amelyek a maximális védelmet. Ez a speciálisan kialakított táskában van szerelve egy megerősített váz és három fő részre, amelyek mindegyike kapacitása négy rakéták és egyéb szükséges berendezést. Az egyik ilyen szakasz van még szigetelés az ütő és húr megbízhatóan védi őt a hőt. 

Kromě hlavních oddílů najdete v tašce praktickou samostatnou kapsu na použité oblečení, táska cipő a dvě menší kapsy na příslušenství či osobní věci.A táska viselhető a hátán, mint egy hátizsák a vállán és a kéz. Kényelmes használat garancia párnázott pántokkal. Végül nyilvánvaló, hogy a zsák könnyű tisztán tartani és a kiváló minőségű anyagok garantálja a hosszú élettartamot. 

specifikációk:
kapacitás:

  • Szakaszok 3-12 rakéták
  • zseb használt ruha
  • táska cipő
  • 2 tartozék zseb

kötet:
78 l
méretek:
76 x 44 x 34 (HxSzxM)
Színek:
rózsaszín

Paraméterek

Használat

Sporttevékenységek Tenisz
Kód:  SPT217

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05