Oldal frissítése

Babolat AeroPro meghajtó G4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Babolat AeroPro meghajtó G4

Babolat cég 1875-ben alakult, és a legrégebbi cég szakosodott teniszütő sport. Ő építette fel hírnevét kínál termékeket a legmagasabb szintű technológia és szponzorálás formájában berendezés generációs bajnokok, akik elnyerték a legrangosabb versenyeken világszerte. Babolat kínál egy teljes sor a termékek és tollaslabda játékos etüdöktől.

Teniszütő Babolat AeroPro meghajtó G4 tervezték sokféle játékos férfi nemi. Hála a szénszálas nem valósul hihetetlen tömege 300 g. A kisebb súly a rakéta teszi az ideális eszköz a lelkes teniszező. Fej mérete 645 cm2 elég nagy, és így kapjuk a játékosok nagy kényelmet a játék során. Babolat ütő technológia Cortex rendszer ad azonnali visszajelzést hatása, ezáltal a játékosok jobban érzi magát a labdát. A speciális kialakítású ütő biztosítja a levegő áteresztő és sokkal jobb swing. Teniszütő AeroPro meghajtó G3 köszönhetően ezek a tulajdonságok lesz a tökéletes eszköz a játékosok, akik sport tenisz súlyos.

A legfontosabb előnyök:

  • kis súly
  • speciális alakja jobb átáramló levegőmennyiséget
  • technológia Cortex Rendszer

specifikációk:

Fej méret: 645 cm2
Fogási méret: G4 (4 1/2), vagy akár a 11,2 cm-es
Hosszúság: 685 mm-es vagy 27 "
Tömeg: 300 g
anyaga: szénszálas

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 300 g
Kód:  SPT190

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10