Oldal frissítése

AXAGON PWB-E5 ECO 5200

5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AXAGON PWB-E5 ECO 5200

Ha él a mozgás és kell, hogy folyamatosan tölteni a mobil eszközök útközben, univerzális töltőt Axagon a megfelelő az Ön számára. A kis kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy vigye magával bárhová. Súlya mindössze 120 g és töltésére alkalmas a telefon, GPS, MP3 lejátszó.

Jellemzők és műszaki adatok

  • minőségi kidolgozás
  • Tartós műanyagból készült
  • mAh akkumulátor 5200
  • Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh (két cikk után 2600 mAh)
  • Négy kék LED
  • bemenet: 5V / 1A
  • Kimenet: 5V / 1A

PowerBank AXAGON PWB-E5 akkumulátor MOBILE ECO univerzális töltővel kapacitású 5200 mAh töltésére mobil eszközök útközben. Elég tárolt energia segítségével több töltőáramot okostelefon. A kompakt akkumulátor lekerekített test képez rugalmas rendszer biztonságos és egyszerű hordozhatóságot biztosít. Erőteljes LED lehet használni hosszú távú vészvilágítás.

Minőségi Li-ion akkumulátor

Cellás Li-ion akkumulátor töltése közvetlenül az USB port a számítógépen, vagy USB-töltő a mellékelt USB-kábel segítségével. Az intelligens elektronika védi az akkumulátort sejteket a káros hatások és lehetővé teszi az egyidejű töltés külső akkumulátor és töltő a csatlakoztatott mobil eszközön.

A tényleges (fizikai) kapacitása a sejtek az akkumulátor 5200 mAh-s. Gyakorlatilag azonban nem minden külső akkumulátor veszteségmentes formában mindez energiát az akkumulátor egy mobilkészülék, áramkimaradás mindig felmerül a szükséges meghajtó feszültsége 3,7 V és 5 V, tranziens érintkezési ellenállás kisebb, mint 100% -os hatásfok energiatakarékosság az akkumulátor töltése eszközök miatt hőmérsékleti körülmények között, a magasabb töltőáram és hasonlók. Obecně platí, že reálně lze přesunout energii z externího akumulátoru do akumulátoru nabíjeného zařízení s účinností mezi cca. 90 a 80 % v závislosti na uvedených podmínkách.

Paraméterek

Méret

Szélesség 45 mm (4,5 cm)
Magasság 23 mm (2,3 cm)
Mélység 93 mm (9,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 5 200 mAh

Tömeg

Tömeg 120 g
Kód:  XXAG202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15