Oldal frissítése

Arena Spider Jr.

5 2 értékelés
5 890 Ft

Arena Spider Jr.

A fiatal sportolók bizonyára értékelni fogják a világhírű Arena márka Spider Jr. elnevezésű minőségi úszószemüvegét. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy egyfelől kényelmes viselet legyen, másfelől jól lehessen vele látni a víz alatt az edzések és a versenyek során.

Fő jellemzők

  • alkalmas junior úszók számára
  • párátlanító réteggel a jó látásért
  • UV-szűrős lencsék
  • puha anyag a lencsék körül
  • anyaga: szilikon
  • színe: fekete

Minőségi termék úszóknak

A polikarbonát lencsék UV-szűrővel és párátlanító réteggel vannak ellátva. Ez biztosítja, hogy a sportoló a víz alatt is remekül lát vele. A szemüveg nem nyomja kellemetlenül viselője orrnyergét. A minőségi és a lágy szilikon tömítés biztosítja, hogy nem jut be víz a szemhez. Ráadásul a szilikonnak köszönhetően a szemüveg tökéletesen illeszkedik használója fejformájához. A hátsó pánton elhelyezett csattal könnyen beállítható a kívánt hosszúság, így nem lesz sem túl laza, sem kényelmetlenül szoros. Az Arena márka logóját a szemüveg orr-részére, míg a cég nevét a pánt elülső felére helyezték el. 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Kategória Tréning
Rendeltetés Gyerek

Tulajdonságok

Lencse Átlátszó
Lencse tulajdonságai Széles látószögű
Orrnyereg Fix
Védelem UV sugárzás ellen, Párásodás ellen

Anyag

Lencse anyaga Polikarbonát
Pánt anyaga Szilikon
Tömítés anyaga Szilikon

Szín

Szín Fehér, Fekete, Zöld
Kód:  SPT6996
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3468335137346
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05