Oldal frissítése

Area skate The boxer

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Area skate The boxer

Az Area The boxer gördeszka kifejezetten kezdőknek készült a gyermekek köréből. A robusztus kezdő gördeszka mindenkinek örömet okoz, aki kombinálni szeretné a szórakozást egy érdekes sporttal. Csodálatos érzés száguldani a gördeszkán a széllel a hátadban, de mint minden sportágnál, ezt több órányi erőfeszítés és tanulás előzi meg. A gördeszkázás nem csak az egyensúlyérzéket és az ügyességet fejleszti, hanem a kitartást és a mozgáskészséget is. Ezt a sportágat gyakran hasonlítják a művészethez, és ha elmész a legközelebbi gördeszkás parkba, rájössz, hogy miért. Az átlagos gördeszkázás ott különböző ugrásokká és nehéz figurákká változik. Természetesen mindenki védősisakot és egyéb védőfelszerelést használ. Ismerkedj meg egy csodálatos sportág titkaival, amely mindenkinek örömet okoz, aki szereti a nehéz menetet!

A gördeszka tulajdonságai

  • mérete 78,5 × 20 cm
  • anyaga juhar
  • 5,4 x 3,6 cm / 85A Pui kerekek
  • ABEC 1 csapágyak

A megfelelő méretű gördeszka a sikeres menet alapja

A kellemes, de egyben biztonságos gördeszkázáshoz ki kell választani a megfelelő méretű gördeszkát. A választás elsősorban felhasználó testarányaitól,  lábméretétől és gördeszkázási stílusától függ. A nagyobb deszkák jobban megőrzik a stabilitásukat, de nehezebben irányíthatóak az akrobatikus elemek végrehajtásakor. Engedd meg magadnak a minőségi gördeszkát a tökéletes menetért!

 
 

Paraméterek

Kerekek és csapágyak

Kerekek átmérője 54 mm (2,13 ")

Szélesség

Lap szélessége 20 cm (7,87 ")

Hossz

Lap hossza 78,5 cm (30,91 ")
Kód:  SPT5272
Termékszám:  4260410071601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15