Oldal frissítése

AQUA MARINA Monster 12'0'' × 33'' × 6'' Sky Glider

170 590 Ft

AQUA MARINA Monster 12'0'' × 33'' × 6'' Sky Glider

Az ALL-AROUND sorozat teljesen újratervezett MONSTER modellje nagyszerű választás a nagyobb és nehezebb SUP-osok számára. Alkalmas nagy családi SUP-nak is, amelyet két evezős is evezhet. Rendkívül könnyen kezelhető és nagy stabilitást biztosít. Újdonság a személyes tárgyaknak az íjhoz való rögzítésére szolgáló rendszer is. Lapos RED STRAP™ gumiszalagokból készül, amelyek új formában, nagyobb felületen hajtogatva vannak - nemcsak jól néz ki, de rendkívül funkcionális is. DROP STITCH LIGHT TECHNOLOGY-val készült, amely jellemzője a nagyon könnyű, de tartós egyrétegű kialakítás. Az új ALL-AROUND sorozat tartozékai is továbbfejlesztésre kerültek, aminek eredményeképpen egy 3 darabos alumínium lapátot kaptunk menő piros designnal, új Slide-in uszony kialakítással, egy környezetbarát CIRCUPACK™ hordtáskával, és egy új kézi pumpa is jár hozzá piros eloxált alumínium dugattyúval.

Az Aqua Marina Monster SUP tartozékokkal- legfontosabb jellemzők12'0'' × 33'' × 6''

  • Formázott csúszásmentes párna egyedi homokos tengerparti mintával
  • Középső fogantyú és D-gyűrűk a kajakülés rögzítéséhez
  • Személyes tárgyak rögzítése az orrhoz
  • Méretek: hossz: 12'0 / 366 cm, szélesség: 33'' / 84 cm, magasság: 6" / 15 cm

Új, újratervezett forma

Az ALL-AROUND sorozat újdonsága a SUP újratervezett formája. Kerekebb az orra, teltebb az alakja, és szélesebb a vége is, úgynevezett "squash tail"-el látták el. A lapos tat nagyobb stabilitást biztosít. Összességében az Aqua Marina az ALL-ROUND sorozat irányíthatóságának javítására összpontosított a kezdő SUP-osok igényeit kielégítve.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Allround
Rendeltetés Női, Férfi
Fókusz Stabilitás, Irányíthatóság

Konstrukció

Konstrukció Felfújható
Rekeszek száma 1

Méret

Hossz 366 cm
Szélesség 84 cm
Vastagság 15 cm

Terhelhetőség

Terhelhetőség 170 kg

Felhajtóerő

Felhajtóerő 390 l

Anyag

Anyag PVC

Csomag része

Csomag része pumpa, Evező, Uszony, Leash, Tok, Szíj
Kód:  SPTsno0015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12501845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15