Oldal frissítése

AQUA MARINA Hyper 12'6'' × 32'' × 6'' Navy

230 490 Ft

AQUA MARINA Hyper 12'6'' × 32'' × 6'' Navy

Bemutatjuk az AQUA MARINA Hyper 12'6'' × 32'' × 6'' SUP-ot! Készen állsz a következő kalandra? Fedezz fel új tájakat és éld át a természet adta nyugalmat a TOURING sorozat új SUP-jaival! Úgy tervezték őket, hogy segítsenek hozzátenni egy extra mérföldet az utazásodhoz. A Hyper egy nagyszerű új designnal érkezik, és remek választás a hosszú utazásokhoz! A SUP deszka egyrétegű, kétkamrás technológiával készült, amely nagyobb merevséget biztosít, és kiemelkedő biztonságot is nyújt a kalandos expedíciók során.

Aqua Marina Hyper SUP deszka - Navy - főbb jellemzők

  • Az új TOURING sorozat tartozékai is továbbfejlesztésre kerültek
  • Új Swift Attach Fin System (SAFS™) rendszer a gyors, szerszám nélküli uszonyrögzítéshez
  • Környezetbarát CIRCUPACK™ hordtáska
  • Új Liquid AIR V2 kézi pumpa nagyobb térfogattal és piros eloxált alumínium dugattyúval
  • Méretek: hossza: 11'6 / 350 cm, szélessége: 31" / 79 cm, magassága: 6" / 15 cm

Különleges paraméterek

A belső kamra 10 psi, a külső kamra pedig 15 psi nyomáson van. A Hyper egyedülálló formájú, széles, stabil középpontú és hosszúkás eleje csak úgy szeli a vizet, így segít megtartani az egyenes irányt. Az enyhén megemelt csúcs alkalmas a nyugodt vízen, a folyón és a tengeren kisebb hullámokban való haladásra. A még jobb siklás érdekében a Hyper egy speciális hátsó éllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a simább vízáramlást, és megakadályozza, hogy a SUP hátsó része mögött turbulencia alakuljon ki, ami lelassítja a haladást. Annak érdekében, hogy a SUP-ot egyszerűbb legyen egyenes irányba terelni, egy speciális "FORE-KEEL" állítót helyeztek el a csúcs alatt. FIGYELEM! EZ A SUP SZETT NEM TARTALMAZ EVEZŐT! VÁLASSZ LAPÁTJAINK KÖZÜL!

Az új SUP-sorozat tartozékai

A SUP fedélzetén egy új csomagrögzítő rendszert találunk. Lapos RED STRAP™ gumiszalagokból készül, amelyek új formában, nagyobb felületen vannak hajtogatva - ami nemcsak jól néz ki, de rendkívül funkcionális is. DIAMOND-mintás, maratott csúszásmentes pad, amely zárt szerkezetű, így taszítja a szennyeződéseket. A hátsó részen egy megemelt Kick-pad perem van, amely támogatja a hátsó lábat a fordulók során. A SUP D-gyűrűi egy kajakülés rögzítésére is használhatók, amely azonban nem tartozék.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Touring
Rendeltetés Női, Férfi
Fókusz Sebesség, Irányíthatóság

Konstrukció

Konstrukció Felfújható
Rekeszek száma 2

Méret

Hossz 381 cm
Szélesség 79 cm
Vastagság 15 cm

Terhelhetőség

Terhelhetőség 170 kg

Felhajtóerő

Felhajtóerő 370 l

Anyag

Anyag PVC

Csomag része

Csomag része pumpa, Uszony, Tok, Szíj
Kód:  SPTsno0024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12501854

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20