Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple 44mm milánói húzás arany

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Apple 44mm milánói húzás arany

A(z) Apple óraszíja új formát kölcsönöz majd okosórádnak. Hossza 20 cm. A(z) Apple 44mm milánói húzás arany szíj arany színe lehetőséget ad arra, hogy összhangba hozd ruházatoddal, vagy pillanatnyi ízléseddel. Az óraszíja a következő okosórákkal kompatibilis: Apple Watch Series 3 42mm, Apple Watch Series 4 44mm és Apple Watch Series 5 44 mm.

A(z) Apple 44mm milánói húzás arany óraszíj legfontosabb jellemzői

  • Új külsőt kölcsönöz okosórádnak
  • A szíj hossza: 20 cm
  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Színe: arany
  • A következő modellekkel kompatibilis: Apple Watch Series 3 42mm, Apple Watch Series 4 44mm és Apple Watch Series 5 44 mm

Paraméterek

Kód:  JA064e7d
Termékszám:  MTU72ZM/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10