Oldal frissítése

Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag

Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag

Az étkezéshez szükséges kellékek rendezett, maximálisan helytakarékos csomagolása mindenki számára nagyon jól jön, aki legalább időnként hosszabb túrákat tesz a természetben. A tágas Anaconda Survival Bag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, ráaásul  hőszigetelést biztosít az ételeknek. A tépőzáras válaszfalak szabadon cserélhetők, így mindig a számodra leginkább megfelelő módon alakíthatod a felszerelésedet. Ez az étkezőtáska nemcsak horgászok számára ideális kiegészítő.

Főbb jellemzők

  • A teljesen felszerelt, tágas táskában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet
  • Belül speciális, hőszigetelő párnázása van
  • Szabadon, az igényeidnek megfelelően változtatható rekeszek
  • A tartós anyag még durvább körülmények között is jól bírja

Egy komplett felszerelés

Ne érjen meglepetés akkor sem, ha hosszabb ideig tartózkodsz a szabadban, az étkezéshez szükséges felszereléseket bízd rá a szakszerű Anaconda táskára. 2 tányért és teljes evőeszközkészletet, 2 × 2 db szalvétát, vágódeszkát, só és bors szórót, 2 termoszt, 2 csészét és konyharuhát is tartalmaz. Ez a rengeteg eszköz teljes kényelmet biztosít az ételek elkészítéséhez és felszolgálásához. 

Nagy odafigyeléssel készült

A kültéri tartózkodáshoz minőségi anyagok szükségesek, ezért az Anaconda táska vízálló 600D poliészterből készült. Garantáltan ellenáll még a nehezebb körülményeknek is. Az egyes válaszfalak tépőzárral rendelkeznek, amelyek segítségével a belső tér tetszés szerint alakítható. A táska belseje speciális hőszigetelő töltettel van ellátva, így a tárolt élelmiszer sokáig friss marad.

Paraméterek

Viselési mód

Viselési mód Válltáska, Kézitáska

Típus

Típus Étkező
Kód:  JVR007325
Termékszám:  4039507032524
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05