Oldal frissítése

Alpine kid, red, 6 l

Kiegészítők a termékhez

Alpine kid, red, 6 l


Még a legkisebb turista is olyan hátizsákot szeretne, mint a felnőttek. Mint például anyu és apu. Ez a piros színű Alpin hátizsák remek választás az óvodába és a kirándulásokra is a szülőkkel, hiszen minden belefér, amire a kis utazónak szüksége lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Egy könnyű hátizsák a legkisebbek számára
  • Egy fő rekesszel rendelkezik
  • Hálós oldalsó zsebekkel
  • Névcímkével a belsejében
  • Cipzáras zsebbel az előlapon

Kényelmes hátizsák fényvisszaverő csíkokkal

Az Alpin kid egy könnyű hátizsák, amely a 3 - 5 éves gyermekek számára készült. A piros kivitelezés remekül fog illeni az óvodába is. A hátizsák egy tágas rekesszel rendelkezik, amely elég nagy ahhoz, hogy a gyermeked bármit beletegyen, amire csak szüksége lehet - például a kedvenc plüssjátékát vagy az esőköpenyét. Az oldalsó hálós zsebbe kisebb vizes palackot tehetsz. 

A Padded Back-Syspem hátrendszer tiszteletben tartja a gyermekek hátának anatómiáját, így a hátizsák kényelmes, és nem nyom. A mellkasi szíj biztosítja a jobb rögzítést. A jobb láthatóság, és így a gyermeked nagyobb biztonsága érdekében a hátizsák el van látva fényvisszaverő elemekkel is. Az előlapon található cipzáras zseb apróságok tárolására alkalmas.

Plüssjáték, amely örömet okoz

A kis Tatonka állatot mintázó medál is a hátázsák része, amelyet rácsatolhatsz. A plüssállat további tárolóhelyként is szolgálhat, hiszen lényegében egy cipzáras zseb, amibe kulcsot tehetsz. 

Méretek:
28 × 20 × 13 cm

Űrtartalom:
6 liter

Tömeg:
250 gramm

Anyaga:
450 HD Polyoxford / T-Square Rip

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Tömeg

Tömeg 0,24 kg

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 20 cm
Szélesség 16 cm
Hosszúság/mélység 3 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  SPTif2108
Termékszám:  4013236043150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10