Oldal frissítése

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

5 1 értékelés
49 990 Ft

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

Az 57-62 cm-es méretű Alpina Rootage white-carbon kerékpáros sisak tökéletes választás az enduro és a freeride minden rajongójának. Ez az egyik legbiztonságosabb sisak, amit az Alpina valaha gyártott. És mi a titka ennek a modellnek? A burkolat nagynyomású karbon anyagból készült, amely optimális védelmet biztosít. A sisak külső héja olyan karbon panelekből épül fel, amelyek nemcsak nagyon tartósak, hanem kis tömeget is biztosítanak - a Rootage sisak mindössze 350 grammot nyom. 

Az 57 - 62 cm-es Alpina Rootage white-carbon sisak legfontosabb jellemzői

  • Az egyik legbiztonságosabb Alpina sisak
  • 15 szellőzőnyílás
  • Nagyméretű sild védi a szemet
  • Karbon elemek
  • Antibakteriális COOLMAX bélés
  • Enduro-hoz és freeride-hoz használható

Biztonságos és praktikus sisak

A kis tömeget az Inmold technológia biztosítja, amely a sisak külső héját közvetlenül a Hi-EPS belső héjjal köti össze. Természetesen az elülső részén rovarháló is található, a tökéletes szellőzésről pedig 15 nagy szellőzőnyílás gondoskodik. Te is nagyra fogod értékelni a sisak belsejében található COOLMAX antibakteriális bélést. Természetesen az elülső részen még egy nagyméretű "sild" is helyett kapott, amely megvédi a szemedet a naptól vagy a sártól. Az Alpina Rootage sisak belseje Hi-EPS anyagból készült - ami nem más, mint nagymértékben expandált polisztirol. Számos mikroszkopikus méretű, kis légkamrát tartalmaz, amely hatékonyan tompítja az ütéseket. Ennek az anyagnak a nagy előnye, hogy hatékonyan védi a fejet, miközben kis tömeget és vékony szerkezetet tart fenn. 

Az Alpina Rootage egy pillanat alatt beállítható

Az Ergo Flex rendszer egy kifinomult tekerőgombos rendszer, amely lehetővé teszi a sisak gyors, egyszerű és tökéletes beállítását, bárki is hordja. Ez biztosítja a szoros és biztonságos illeszkedést. Az áll alatt található rögzítőpánt a piros, többfokozatú gomb segítségével pontosan beállítható. Egy kézzel használható, így a rögzítés kerékpározás közben is módosítható. A sisak csak akkor biztosít megfelelő védelmet, ha a fejen marad ütközés esetén is - nem esik le vagy mozdul el. Végül, de nem utolsó sorban két, a fül alatt rögzített Y-Clip pánt biztosítja a milliméter pontos beállítást, mindezt egy pillanat alatt.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női

Sisak típusa

Sisak típusa MTB

Méret

Méret L

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat 57 cm
Maximális fejkörfogat 62 cm

Tulajdonságok

Felszerelés Párnázás
Szellőző lyukak száma 15
Szín Fehér
Napellenző Állítható

Párnázás

Párnázás típusa Coolmax
Párnázás tulajdonságai Antibakteriális

Anyag

Konstrukció anyaga EPS

Tömeg

Tömeg 350 g
Kód:  SPTalp0108
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4003692279224
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10