Oldal frissítése

Alpina Carapax Carapax purple - neon red, méret: 52 - 57 cm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alpina Carapax Carapax purple - neon red, méret: 52 - 57 cm

Az 52 - 57 cm méretű Alpina Carapax purple-neon red sisak hosszabbított tarkóvédővel rendelkezik, így kiválóan alkalmas a klasszikus hegyi vagy trekking, de mindenekelőtt a népszerű enduro kerékpárosok számára. A 250 grammos tömegét az Inmold technológiának köszönheti, amely közvetlenül összeköti a sisak külső héját a belső Hi-EPS héjjal. Természetesen van egy rovarháló az elülső részén, valamint a tökéletes szellőzésről a 17 nagy nyílás gondoskodik. Továbbá van egy állítható „sild" az elülső részén, amely védi a szemeket a naptól vagy az iszaptól. Biztosan értékelni fogod a sisak belsejében található antibakteriális bélést.

Az 52 - 57 cm méretű Alpina Carapax purple - neon red sisak legfontosabb jellemzői

  • Enduro stílusú, hosszabbított tarkóvédő
  • Tömeg: 250 gramm
  • 17 szellőzőnyílás
  • Állítható sild az elülső részén
  • Szabadalmaztatott Inmold technológia
  • Antibakteriális bélés

Enduro sisak

Az Alpina Carapax sisak belseje Hi-EPS anyagból, azaz nagymértékben expandált polisztirolból készült. Ez számos mikroszkopikus légkamrát tartalmaz, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket. Ennek az anyagnak az előnye, hogy magasfokú fejvédelmet biztosít, miközben megőrzi a kis tömegét és vékony szerkezetét. A sisak külső, matt héja karcálló polikarbonátból készült. Ezenkívül a polikarbonát UV stabilizátorokat tartalmaz, és antisztatikus.

Az Alpina Carapax egy kézzel testreszabható

A Run System Ergo Pro egy kifinomult forgókerekes rendszer, amely lehetővé teszi a sisak gyors, egyszerű és tökéletes testreszabását bármilyen fejmérethezÍgy szoros és biztonságos illeszkedést garantál. Az áll alatti pánt pontosan beállítható a piros gomb segítségével. Ez egy kézzel használható, ezáltal a pánt kerékpározás közben is szabályozható. A sisak csak akkor biztosít megfelelő védelmet, ha esés során a fejen marad - nem esik le vagy nem mozog. Ezt segíti a fül alatt összekötött két Y-Clip pánt, amelyek tökéles illeszkedést biztosítanak az utolsó milliméterig, és mindezt pár másodperc alatt.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női

Sisak típusa

Sisak típusa MTB

Méret

Méret M

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat 57 cm

Tulajdonságok

Felszerelés Bogárháló
Szín Lila

Párnázás

Párnázás tulajdonságai Antibakteriális
Kód:  SPTalp0113
Termékszám:  4003692238634
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05