Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Állítható kosárlabda kosár

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Állítható kosárlabda kosár

Szereti a csapatjátékokat? Biciklizés helyett inkább a barátaival játszik egy mérkőzést? A guruló labda láttán eufórikus lelkesedés keríti hatalmába? Vagy egy kis nyugalmat szeretne nyughatatlan gyerekeitől, viszont nem szeretné, hogy idejüket bezárva a négy fal között töltsék, amikor kint gyönyörű idő van? Ha az előbbi kérdések legalább egyikére igennel felelt, van megoldásunk az Ön számára. Ennek a  klasszikus sportszernek a felújított változatával elégedett lesz a csapatjátékos és a félénk, magányos is.

Alapvető tulajdonságok

  • Mozgatható a talapzaton található kerekeknek köszönhetően
  • A palánk ellenáll az időjárás hatásainak
  • A kosár magassága 165 - 205 cm között állítható
  • Erős nejlon háló
  • A talapzatot a nagyobb stabilitás érdekében vízzel vagy homokkal lehet megtölteni
  • Minőségi kivitelezés

Univerzálisan állítható

Ez a szilárd kosárlabda kosár jó szolgálatot tehet mint tréning eszköz a profi játékosoknak, felhasználható a családi ház kertjének díszeként, de a barátságos mérkőzések lejátszásához is megfelelő. Legfőbb előnye az áthelyezhetősége és állíthatósága, ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően nagyon jó mérkőzéseket játszhat. Minden játék kellemes és felejthetetlen lesz.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Kosár típusa

Típus Állvánnyal

Kosár elhelyezése

Összeszerelés Szabadon álló

Méret & súly

Palánk szélessége 71 cm
Gyűrű átmérője 45 cm
Tömeg 10,5 kg
Kód:  HRAa5119
Termékszám:  8594166100008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15