Oldal frissítése

Albedo100 Horse&Pets PL Fényvisszaverő spray 200 ml

Albedo100 Horse&Pets PL Fényvisszaverő spray 200 ml

Az Albedo100 Horse & Pets 200 ml egy könnyű fényvisszaverő spray, amelyet kifejezetten a háziállatok bőrére és szőrzetére való használatra fejlesztettek ki. Napfényben ez a biztonsági spray világosszürke színű nyomot hagy. Csökkent látási viszonyok között, sötétben és rossz idő esetén a spray-vel kezelt felületek fényesen világítanak az autók fényszóróinak közvetlen megvilágításában, így az állatok akkor is jól láthatók. A fényvisszaverő spray célja, hogy garantálja a közúti biztonságot.  
A spray ideális egy esti sétához házikedvencével, lovagláshoz vagy vadászathoz. Fújhat belőle az állatok nyakörvére, a pórázára, lábukra vagy farkukra, valamint saját ruháira is. Növelje láthatóságát és biztonságát, és biztosítson védelmet magának és kedvenceinek a közúti közlekedésben ennek a fényvisszaverő spray -nek a használatával!
Kiszerelés:
200 ml-es

 
Kód:  SB809a
Termékszám:  7324

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20