Oldal frissítése

Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray

4,0 2 értékelés

Albedo100 Invisible Bright 100ml PL Reflective Spray

Az Albedo100 Invisible Bright 100 ml-es fényvisszaverő sprayt textileken való használatra tervezték. Nappali fényben ez az egyedülálló védő spray láthatatlan. Rossz látási viszonyok között, sötétben és rossz időben a permettel kezelt felületek fényesen világítanak az autók reflektorfényében, így jól látható leszel. A láthatóság pedig védelmet jelent. A fényvisszaverő spray garantálja biztonságodat az utakon. Ideális az esti sétához, kocogáshoz vagy kerékpározáshoz.
Használhatod ruházatra, cipőkre, babakocsikra vagy hátizsákokra. A nappal láthatatlan spray a legjobban a természetes textíliákon, és gyapjúhoz, pamuthoz, gyapothoz hasonló szerkezetű szöveteken működik. Szintetikus és fényes anyagokon hatása csökkentett lehet, bőrre és velúrra nem alkalmas. Növeld láthatóságodat és biztonságodat, védd meg magadat és gyermekeidet a közúti forgalomban ezzel a csúcsminőségű fényvisszaverő spray-vel.
Térfogat:
100 ml

 
Kód:  SB809b
Termékszám:  7325

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20