Oldal frissítése

Albedo100 Permanent Metallic Fényvisszaverő Spray 200 ml PL

Albedo100 Permanent Metallic Fényvisszaverő Spray 200 ml PL

A 200 ml-es, Albedo100 Permanent Metallic fényvisszaverő permet a legtöbb felületen jól funkcionál, legyen szó akár fáról, betonról, fémről vagy éppen kőről. Nappal, ez az egyedülálló spray teljesen láthatatlan. Éjjel vagy nehéz látási viszonyok mellett, az autók reflektorfényeit tökéletesen visszaverik és fényesen világítanak. A jó láthatóság, jó védelmet is jelent. Fényvisszaverő permet, amely garantálja biztonságát az utakon. 
Alkalmas kerékpárokhoz, babakocsikhoz, kerékpáros sisakhoz, postaládákhoz, kerítésekhez, különböző fémekhez és festett felületekhez, nylon szövethez. A spray ellenáll az UV sugárzásnak, a szélnek és az esőnek. Nem károsítja a felületet.
Kiszerelés:
200 ml-es

 
Kód:  SB809
Termékszám:  7327

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10