Oldal frissítése

Aerobie Superdisc 24,5 cm - Piros

5 12 értékelés
6 990 Ft

Aerobie Superdisc 24,5 cm - Piros

Az Aerobie Superdisc piros frizbi egyedülálló szabadtéri játék, amely segítségével nem csak a gyermekek és a felnőttek, hanem a háziállatok is rendkívül jól szórakozhatnak. A játékot használhatják a pályán, a játszótéren, vagy bárhol a természetben, emellet még a vízben is, például a medencében vagy a strandon, mivel a frizbi úszik a vízen, és nem süllyed el. A frizbi alkalmas mindenkinek, legyen szó akár kezdőkről vagy haladókról, 8 éves kortól ajánlott. Egyik legnagyobb előnye a továbbfejlesztett szegélyes szerkezete, ami lehetővé teszi, hogy pontosan és célzottan dobja el a frizbit, a dobás erejének megtartásával, így a frizbi teljesen stabilan repül majd.

A főbb előnyei

  • Nagyszerű szabadtéri játék kezdő és haladó játékosoknak egyaránt
  • Jól használható a vízben
  • Továbbfejlesztett szerkezete hosszú és pontos repülési távot eredményez
  • Nem-toxikus szélek, a frizbi puha és tartós gumiból készült
  • Magas karcolás-ellenállás
  • Csúszásmentes markolat a kényelmes fogás és elkapás érdekében


A frizbi szélén található szegély puha és tartós gumiból készült, amely megkönnyíti a frizbi elkapását még nagyobb repülési sebesség esetén is. Többszöri kemény felületen történő landolás után sem karcolódik vagy sérül a felülete. Ugyanakkor, a szélek egyáltalán nem mérgező anyagból készültek, így nem kell aggódnia, hogy a kutyának játék közben baja eshet. Hála a csúszásmentes felületnek, a frizbinek biztos a fogása
és szilárdan a helyén marad. Szerezze meg a repülő frizbit a nagyszerű nyári szórakozás érdekében, amely egyúttal kiváló sport tevékenység, tehát könnyen fenn tudja tartani a fizikai állóképességét.
Műszaki adatok:
Átmérő:
25 cm
Szín:
piros
Ajánlott kor:
8 éves kortól

 

Paraméterek

Méret & súly

Átmérő 25 cm
Tömeg 100 g

Tulajdonságok

Röppálya Közvetlen
Használat Rekreációs
Szín Piros
Kód:  AERO14
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0852760300124
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20