Oldal frissítése

Frizbi Aerobie Orbiter bumeráng sárga

6 190 Ft

Frizbi Aerobie Orbiter bumeráng sárga

Dobott egy bumeráng Aerobie Orbiter sárga szín egy nagy szabadtéri játék, amivel lehet nyerni maguknak, és nem kell semmilyen csapattársa. Az egyedülálló háromszög alakú teszi bumeráng sugara körülbelül 28 m visszatér hozzád. Az elején azt akarja, hogy egy kis türelem, és megtanulják a megfelelő lépéseket. A maga ragyogó színek könnyen megfigyelhető a repülés. A bumeráng tele van szórakoztató bárhol a szabadban, ideális játszóterek, parkok, kempingek és strandok. Pouze ho neházejte do vody, protože neumí plavat a potopil by se vám.

A fő előnyök

  • nagy szabadtéri játék egy játékos
  • egyedülálló háromszög alakú
  • bumeráng kör elszáll, és gyere vissza
  • jól látható világos színű
  • úszik a vízen
  • nagyon puha és rugalmas gumi szélek a kényelmes fogása
  • Alkalmas jobbkezesek


Az előnye, hogy a repülő bumeráng rugalmas és lágy élek tartós gumi, amelynek köszönhetően lesz a kezében kényelmesen és biztonságosan fogni. B umerang Aerobie Orbiter kifejezetten a jobbkezesek, alkalmas a játékosok minden szinten, az ajánlott életkor 13 év. Boomerang a felső játék a nyári szezonban, mind a szabadidős és a sport tevékenység. Kérem nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek, akik vele együtt gyakorolni a készségek és ügyesség.
Műszaki adatok:
Kar hossza:
29 cm
Szín:
borostyán
Ajánlott kor:
13 éves

Paraméterek

Méret & súly

Átmérő 29 cm
Tömeg 100 g

Tulajdonságok

Röppálya Bal
Használat Rekreációs
Szín Sárga
Kód:  AERO25
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0852760100380

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20