Oldal frissítése

Adidas 36 Zero Trainer

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Adidas 36 Zero Trainer

Az Adidas 36 Zero Trainer felfüggeszthető erősítő szettel most újabb szintre emelheted a fizikai képességeidet. Ez a speciális edző eszköz nem a hatalmas izmokat segít kiépítened, hanem a belső izmokat keményíti, amelyeket máshogy nem, csakis funkciós edzéssel erősíthetsz. Erősítsd az erőd, fürgeséged és az egyensúlyod szórakoztató formában. 

Ez az eszköz egy időtálló pántból áll, amelyet bárhová rögzíthetsz a házadban vagy éppen azon kívül.  A pántra három különböző markolatot rögzíthetsz. Választhatod a gyűrűket,  szilárd nyelet vagy a szíjat. Mindegyikőjükkel különböző céllal és más szögből edzheted az izmaidat. A legnagyobb előnye az eszköznek, hogy kezdők és haladók is használhatják. 

Fontosabb jellemzők

  • Felfüggeszthető erősítő eszköz
  • Kezdők és haladók
  • Három rögzíthető markolat közül választhatsz
  • Erősíti a test belső izmait
  • Használj egyet a három markolat közül
Kód:  SPT6749
Termékszám:  8856520025922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20