Oldal frissítése

Activer A04421 fekete

4,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Activer A04421 fekete

Élvezed a kempingezést, és élvezed a forró, nyári estéket? Biztosan egy gyakorlati lámpa jön a sátra. A lámpa legnagyobb előnye az akkumulátor és a LED technológia kombinációja. Olyan helyekre alkalmas, ahol nincs esély a villamos energiához való csatlakozásra, és 11 integrált dióda nagyon gazdaságos, miközben megfelelő tér megvilágítást biztosít.

Főbb jellemzők

  • 11 erőteljes LED
  • Akkumulátor
  • Kompakt méretek
  • Gyakorlati fogantyú
  • Széles alap

Könnyű és kompakt

A kempingezés során az egyik legfontosabb szempont az alacsony súly és az összes dolog, ami velünk van. Az A04421 Activer tökéletesen tükrözi ezeket a követelményeket. Fel van szerelve egy praktikus fogantyúval, amelyhez egy pár horgok lehetséges felfüggesztésére, például a zsinórra. 

Paraméterek

Világítás

Fényforrás Integrált LED

Megjelenés

Szín Fekete

Méret

Magasság 15 cm
Szélesség 8,5 cm
Kód:  ACV005a
Termékszám:  A04421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10