Oldal frissítése

Acra BE622

96 890 Ft

Acra BE622

Unod már a zsúfolt edzőteremeket, és a szabadban nem mindig elég jó az idő a sportoláshoz? Az Acra fitneszgépével kiélheted a mozgás iránti vágyad.  Ezzel a mágnesfékes elliptikus trénerrel otthon edzhetsz, és formába hozhatod a tested.

Legfontosabb jellemzői

  • Otthoni használatra
  • Nagyon csendes működés, még nagyobb terhelés esetén is
  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Javasolt maximális testmagasság: 195 cm
  • Maximális terhelhetőség: 120 kg

Lendülj újra formába!

Ez a kompakt,  124 × 68 × 157 cm méretű sporteszköz jól illik a lakás vagy szoba belső terébe. A lendkerék elülső részen való elhelyezkedése garantálja az elliptikus tréner maximális stabilitását és tartósságát. A középvonalra szerelt görgős csapágyaknak és az áttételt biztosító lapos szíjnak hála ezt a sporteszközt akár a nappaliban is használhatod. Biztos lehetsz benne, hogy az elliptikus tréner nem fogja a család többi tagját zavarni a tévézésben.

Az eszközön összesen 8 előre beállított, különböző nehézségű program közül választhatsz. A 8 kg tömegű lendkereket mágneses fékrendszer fékezi. A számítógép nyomon követi az olyan adatokat, mint az idő, a távolság, a karon mért pulzus, az elégetett kalóriák száma, a sebesség és így tovább. A csomag tartozéka egy rozsdamentes acél ivópalack és egy palacktartó. Az elliptikus tréner maximális terhelhetősége 140 kg, az ajánlott testmagasság pedig legfeljebb 195 cm.

Paraméterek

Általános méretek

Mélység 124 cm
Szélesség 68 cm
Magasság 157 cm

Tömeg

Tömeg 36,7 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 120 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Mágnesfék

Jellemzők

Funkciók Szállítógörgők
Kód:  SPT14631
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595042733655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20