Oldal frissítése

ACRA Baby Ski 90 cm piros

4,5 4 értékelés
9 390 Ft

ACRA Baby Ski 90 cm piros

Szeretnéd megtanítani a gyermekedet síelni? Legalább 3 éves? Akkor válaszd a cseh Plastkon gyártó 90 cm hosszú, piros színű műanyag gyermek síléceit. Ezeket a síléceket kifejezetten a gyermekek első sílécének tervezték, a biztonságra és az egyszerűségre összpontosítva. Ez tükröződik a felhasznált műanyagban, a rögzített kötésben és a botok műanyag hegyében is.

A komplett síléc, a síbotok és a kötés egy csomagban feltétlenül előny. Így időt takaríthatsz meg a botok vagy kötések megvásárlásával. A gyermek sílécekkel gyermeked kipróbálhatja a síelést, és ha tönkreteszi őket, az sem tragédia.

Fő előnyök

  • Minőség egy cseh gyártótól
  • Teljes készlet síeléshez
    Jelentős biztonsági funkciók
  • 50 kg-ig használható
  • Stabil műanyag kivitel

Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Gyerek
Síelési szint Kezdő

Síléc paraméterek

Síléc hossza 90 cm

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SPT3561
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595096942928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15