Oldal frissítése

Acer Xplova X5

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Xplova X5

Az Acer márka már nem csak a számítógépek, laptopok és okostelefonok gyártására specializálódik, ezúttal egy teljesen más jellegű, érdekes fejlesztéssel hozakodtak elő. Az Acer Xplova X5 kerékpáros kilométeróra megmutatja, mi a kerékpározás jövője. A teljes körű funkciókat tekintve egyaránt alkalmas a professzionális biciklistáknak és a hétvégi hobbi kerékpárosoknak is.

A főbb előnyei

  • Beépített kamera - 720p 30 fps
  • Élő Tracking (nyomkövetés) - online adatátvitel (3G modem)
  • Vegye fel és tekintse meg a kerékpáros adatokat - ritmus, pulzus, sebesség, pozíció...
  • Testre szabható grafikus kijelző, napfényben is olvasható
  • Akkumulátor élettartama: 16 óra
  • Vízállóság: IPX7
  • Interfész támogatás: ANT +
  • Ingyenes OpenStreet térképek

Modern fordulatszámmérő széles körű funkciókkal

Az Acer Xplova X5 úgy néz ki, mint egy okostelefon, amelyet könnyen rögzíthet a kerékpár kormányán. IPX7 vízállósági szabvánnyal rendelkezik, emellett kényelmes kültéri használatát speciális LCD kijelző biztosítja, amely kiváló olvashatóságot garantál. A kerékpáros számítógép nem csak az aktuális sebességet rögzíti, de az ANT + protokollt használva képes kommunikálni a többi készülékkel is.
A beépített térkép adatrétegei a Free OpenStreet térképeket használják, így mindig kellemesen odatalál majd az úticéljához. A készülék továbbá rendelkezik egy nyílással a SIM-kártyához, tehát internet-hozzáférést is biztosít. A praktikus alkalmazások segítségével az Ön által kiválasztott családtagok és barátok azonnali hozzáférést kapnak a tartózkodási pozíciójához és az aktuális sport teljesítményének adataihoz is. A beépített, széles látószögű kamera gondoskodik a biciklis kalandjainak folyamatos felvételéről, amely a kiválasztott üzemmód alapján készít képeket és videókat.

 
Kód:  ces6f001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05