Oldal frissítése

Abus Tresor 1385-1385 lyriabrown

5 3 értékelés
16 290 Ft

Abus Tresor 1385-1385 lyriabrown

Szívesen kerékpározik, élvezi a minőségi kerékpárral megtett utat? Valószínűleg gyakran kerül olyan helyzetbe, amikor el kell intéznie valamit, így le kell parkolnia a kerékpárját. Azonban nem mindig lehetséges, hogy a kerékpár szem előtt maradjon, ilyenkor van szükség a kiváló minőségű Abus Tresor 1385/85 lyriabrown zárra.

Az alapja 7 mm vastag acél lánc, amelynek hossza 85 cm. Könnyen rátekerhető a kerékpár szilárd részeire. A láncot tartós textil szövet borítja. A számjegy-kombinációk milliójából létrehozható négyjegyű kódnak köszönhetően Önön kívül senki más nem fogja tudni kinyitni.

A fő előnyei

  • Erős, 7 mm vastag acél lánc
  • A lánc hossza 85 cm
  • A mechanikai biztonság magas szintje
  • Kombinációs zár több millió számkombinációval
  • Szigorúan tesztelt

Abus mechanikai biztonság 1924 óta

A mechanikai védelemmel foglalkozó német cég, az ABUS 1924 óta működik. Napjainkban biztonsági termékek széles skáláját kínálják, lakatokat, zárakat, ablakzárakat. A legmodernebb eljárásokkal készítik a termékeiket, melyeket minden esetben igényes tesztelésnek vetnek alá: fagyasztás, szakítószilárdság, csavarás, vágás és ütés.

 

Paraméterek

Zár tulajdonságai

Zár típusa Láncos
Amihez alkalmas Elektromos kerékpár, Kerékpár
Elhelyezés Váz
Tulajdonságok Textil bevonat
Zár típusa Kódos
Kulcsok száma 0

Méret & súly

Hossz 850 mm
Láncszemek átmérője 7 mm
Tömeg 1 130 g
Kód:  SPTms2231
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4003318485695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05