Oldal frissítése

Abus 1510/60 Capt'n Sharky

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Abus 1510/60 Capt'n Sharky

Adjon fiának egy egyedülálló biztonsági láncot az Abus 1510/60 Capt'n Sharky képében. Még egy gyerek bicikli is jelentős beruházással járhat. Motiválja gyermekét a bicikli biztonságos tárolására ezzel 4 mm átmérőjű, erős acél láncszemekből álló Capt'n Sharky zárral.

A lánc hossza 60 cm, két kulcs jár hozzá. A zár a rendkívül népszerű Capt'n Sharky mintázatú, a láncot tartós, fekete takaró borítja és fekete csavarkulcsot kapott. Bár a zár alakja nagyon gyerekesnek tűnik, a szerkezet első osztályú biztonsági mechanizmussal rendelkezik.

Fő előnyök

  • Erős, 4 mm-es láncszemek
  • Lánc hossza 60 cm
  • Magas szintű mechanikai biztonság
  • Teljesen fekete, cápával díszítve
  • A 2 db fekete kulcs tartozék
  • Szigorú tesztelésen ment keresztül

Abus biztonságtechnika 1924 óta

A mechanikai biztonságtechnikai eszközök gyártásával foglalkozó német ABUS már 1924 óta működik. Jelenleg biztonsági eszközök széles skáláját kínálja, köztük lakatokat, zárakat és ablakzárakat. A legmodernebb gyártási folyamatokat használja. A gyártási folyamat során a termékek szigorú vizsgálatokon esnek át: fagyasztó, szakítószilárdság mérő, csavaró, vágó és ütközéses teszt.

Kód:  SPTms2240
Termékszám:  4003318039492
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20