Oldal frissítése

3 Zóna lejátszó Curve 1,5 ° 35 92 Bal

Kiegészítők a termékhez

3 Zóna lejátszó Curve 1,5 ° 35 92 Bal

Juniorská florbalová hůl Unihoc Player 3 Curve 1.5° o celkové délce 92 cm s tvrdostí 35 je ideální pro začínající i zkušené hráče, dívka a ženy. Florbalka alkalmas erőteljes forgatás, amely egy érdeme az a szög, az alján a rúd felé a pengét.

Floorball készült könnyű és erős szénszálas.

A fő előnyök

  • Penge Player SQL közepes - Bal
  • Kényelmes fogást Elite
  • behatoló lövés
  • Flex: 35
Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

túlnyomó rakéták

Penge Player SQL közeg nagyon könnyű és jól kiegyensúlyozott.Nos megtartja alakját, és nem vetemedik. A penge használják bőségesen profi játékosok, akik pengék Zone. Jobb és kényelmesebb fogást segíti nedvszívó és csúszásmentes fogást Elite.

tanúsítványok

Floorball stick igazoltan IFF, amely a Nemzetközi Floorball Szövetség, amely lehetővé teszi, hogy ezt a botot, hogy játsszon a hivatalos versenyeken.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Felnőtteknek

Orientáció

Orientáció Balos

Anyag

Anyag Karbon

Fogantyú formája

Fogantyú formája Kerek

Szín

Szín Sárga
Kód:  SPT4131
Termékszám:  7391876098172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10