Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin sportórák (sport watch)

 
Sportovní hodinky Garmin

Garmin sport okosóra: ha nem próbálod ki, nem is fogod elhinni!

Kevés márka büszkélkedhet akkora népszerűséggel az élsportolók, teljesítmény orientált sportolók és hobbi sportolók csuklóján, mint az amerikai Garmin. Hihetetlenül sokféle termékkel és funkcióval ajándékozza meg a sportorientált felhasználókat. Az egyszerű vagy a csúcskategóriás modelleket kedveled? Ultrakönnyű konstrukció vagy prémium dizájnnal és anyagokkal készült órák? A Garmin sportórák ezekkel az igényekkel is megbirkóznak. Az óra képes futás, kerékpározás, úszás, triatlon, golf, síelés, erőnléti edzés és sok más sportág részletes mérésére és rögzítésére. Ráadásul minden adat részletesen kiértékelhető az ingyenes Garmin Connect edzésnapló segítségével. Mi több - a nagy tartósság, rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő és kompatibilitás mind az Android, mind az iOS telefonokkal - ezek a tulajdonságok a Garmin esetében mind adottak.

Paraméterek módosítása
286 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10