Oldal frissítése

Sponge MiniMu 7 x LED

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sponge MiniMu 7 x LED

Élvezd a pihenést a Sponge MiniMu aroma diffúzorral, amely első pillantásra lenyűgöz kifinomult fa kialakításával. A diffúzor 7 különböző színű LED fénnyel rendelkezik. A Sponge MiniMu aroma diffúzor párásítóként is működik, az illóolajok hozzáadásának lehetőségével kellemes környezetet teremt. A készülék maximum 40 m2-es helyiségekhez ajánlott. Alkalmas a nappaliba, a gyerekszobába, a munkahelyre, a wellness központokba vagy a fürdőszobába is. 400 ml-es tartályával a Sponge MiniMu aroma diffúzor képes akár 10 órás üzemidőre is víz hozzáadása nélkül. Hogyha a víztartály kiürül, a készülék automatikusan kikapcsol.



A Sponge MiniMu aroma diffúzor főbb jellemzői

  • Kifinomult design fa kivitelben
  • A diffúzor 7 különböző színű LED fénnyel rendelkezik
  • Párásítóként is működik
  • A készülék legfeljebb 40 m2-es helyiségekhez alkalmas
  • Akár 10 órás üzemidő a 400 ml-es víztartálynak köszönhetően
  • Automatikusan kikapcsol, ha elfogyott a víz
  • A párásító ideális a hideg téli hónapokban
  • Könnyen használható Sponge MiniMu aroma diffúzor
  • Csepegtess bele 2-3 cseppet kedvenc illóolajodból

Sponge MiniMu aroma diffúzor automatikus kikapcsolással

A Sponge MiniMu aroma diffúzor minőségi anyagokból készült. Már első pillantásra levesz a lábadról stílusos formatervezésével, amely minden belső tér ízléses kiegészítése lehet. A 400 ml-es víztartállyal 10 órát működik víz hozzáadása nélkül. Miután a víztartály kiürült, a Sponge MiniMu aroma diffúzor automatikusan kikapcsol.

Tökéletes páratartalmat biztosít a helyiségben

Téged is zavar a száraz levegő a szobában? Ez a probléma mostantól már a múlté. A Sponge MiniMu aroma diffúzor gondoskodik a megfelelő páratartalomról, hogy kényelmesen érezhesd magadat. A párásító ideális a téli hideg hónapokban, amikor többet fűtünk. A Sponge MiniMu aroma diffúzort bárhol használhatod, például a nappaliban, a konyhában, a fürdőszobában sőt még a hálóban is, hiszen igazán csendes a működése. A Sponge MiniMu a maximum 40 m2-es helyiségek párásításához alkalmas.

Sponge MiniMu aroma diffúzor könnyű használattal

A Sponge MiniMu aroma diffúzor használata gyors és egyszerű. Tölts 400 ml vizet a tartályba és adj hozzá 2-3 cseppet a kedvenc illóolajodból. Fontos, hogy ne lépd túl a maximális vízszintet.

Sponge MiniMu aroma diffúzor 7 különböző színnel

A Sponge MiniMu aroma diffúzor LED világítása 7 különböző színben elérhető. Ezáltal kiválaszthatod azt, amelyik neked tetszik. A Sponge MiniMu diffúzor éjjeli fényként is használható.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 400 ml
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Időzítő, LED világítás, Párásító
Színek száma 7
Szín Fa
Üzemidő 10 óra
Ajánlott szobaméret 40 m2

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SPOAD463
Termékszám:  MMMAAD0001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15