Oldal frissítése

Spokey Poison

4,7 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Spokey Poison

Scooter egy nagy jármű nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára. Scooter Spokey Poison kiemelkedik az eredeti grafikai tervezés zöld színű, könnyű és minőségi kidolgozás. J e készült 100% alumínium. Felszerelt kerekek átmérője 200 mm és a nagy teljesítményű csapágyak ABEC7, ott is a hátsó fék. Nagy előnye, hogy könnyen összehajtható és könnyen áthaladnak a heveder szállítására. Ez büszkélkedhet széles csúszásmentes platform, amely csúszásgátló és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a vezetési pozíció. Kormány magassága állítható az igényeknek megfelelően a magassága 112 cm, a puha markolat van kényelmesen tartható.

A fő előnyök

  • eredeti grafikai tervezés
  • kerekek átmérője 200 mm
  • nagy teljesítményű csapágyak ABEC7
  • egyszerű összetétele
  • szíj szállítására
  • széles csúszásmentes platform
  • Egyszerű fizikai aktivitás
  • erősítése hátizmok és alakformálás

Egészséges sporttevékenység

Lovaglás egy robogó egyre népszerűbb sport tevékenység, ez egy nagyon egyszerű fizikai aktivitás, amely aktiválja az izmokat és leghatékonyabb módon alakítani a fenék, a has, comb és vádli. Ugyanakkor erősítése hátizmok és átfogó stabilizációs a csípő és a törzs, ami egy nagyszerű megelőzése problémák a gerinc. Scooter út annyira megfelelő kompenzációt gyakorlatokat, amely enyhíti a hátfájást és az izommerevség. Ennek előnye, hogy a robogó utazhatnak szinte mindenhol, mind a pályák és a járdán, úton vagy az erdőben.
További információk:
kerekek:200 mm PU 85 A
anyaga:
100% -os alumínium
Maximális magasság kormány:
112 cm
Platform méretek:
59 x 14 cm
súly:
3,9 kg

Kód:  SPT5393
Termékszám:  5901180371612

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15