Oldal frissítése

Spokey EKO Simply kicsi 39 × 15 × 27 cm, barna

5 1 értékelés
5 090 Ft

Spokey EKO Simply kicsi 39 × 15 × 27 cm, barna

Egy hűtőtáska elkészítéséhez legfeljebb 4 darab műanyag palackot használtak fel. Tökéletes társat keresel a nyári kirándulásokhoz? Az ökológiai, Spokey EKO SIMPLY hűtőtáska tökéletes strandra, családi kirándulásokra, piknikekre és bárhová, ahová sok nélkülözhetetlen dolgot szeretnél magaddal vinni. Lehetővé teszi akár 10 kg össztömegű tartalom szállítását is. Tedd le voksodat a kényelem mellett. Az ökológiai anyagokból készült Spokey EKO SIMPLY hűtőtáska rendkívül könnyű, praktikus, ugyanakkor sokféle dolog szállítását teszi lehetővé. Az erős és strapabíró vállpántok akár 10 kg-ot is elbírnak! Az EKO SIMPLY modell nagyméretű, cipzárral zárható belső zsebbel rendelkezik, körülbelül 8 l űrtartalommal. Kívül egy kisebb zseb található. Itt tárolhatod a szükséges apróságokat, amiket azonnal kéznél szeretnél tartani, például telefont, pénztárcát vagy kulcsokat. Az EKO SIMPLY hűtőtáska újrahasznosítható poliészterből (RPET) készül és PE habbal van megerősítve, ami kiváló minőséget és tartósságot biztosít. A belső alumíniumréteg hűvösen és frissen tartja a gyümölcsöt, a vizet és a rágcsálnivalókat, miközben segít megőrizni a táska belsejének a hőmérsékletét. Az EKO SIMPLY-t számos dolog befogadására tervezték, ugyanakkor praktikus táska, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Főbb jellemzők - Spokey EKO Simply hűtőtáska, kicsi 39 × 15 × 27 cm, barna

  • A szigetelő réteg megakadályozza, hogy a táska belső tartalma felmelegedjen
  • Két zsebe van
  • Cipzáras fő rekesz és oldalsó kiegészítő tépőzáras zseb az értékek könnyű eléréséhez
  • Az EKO sorozatunk része
  • Környezetbarát anyagokból készült!

Újrahasznosítható műanyagból készült

Világszerte nagy mennyiségű műanyagot állítanak elő, ami szennyezi környezetünket. Becslések szerint 2050-re tömeg szerint több műanyag lesz az óceánokban, mint hal. A műanyag a természetben több mint 500 év után bomlik le. Ez egy globális probléma, amelyet együtt tudunk befolyásolni. Bolygónk megmentésének első lépése a hozzáállásunk, a szokásaink megváltoztatása kell, hogy legyen, továbbáaz újrahasznosítás! A Spokey csatlakozik a környezetvédelem küldetéséhez, ezért újrahasznosítható anyagokat használ az EKO sorozat gyártásához. 4 darab műanyag palackból 1 darab Spokey EKO SIMPLY hűtőtáska készül. Emellett az EKO SIMPLY táskákat az aktuális trendekhez igazodó egyedi megjelenés jellemzi. Az eredeti virágmotívum vonzza a figyelmet és segít kifejezni a stílusodat! Ez a stílusos és ízléses hűtőtáska kedvenc divatos kiegészítőd lesz. Füves felületen és homokon is kiváló!

Paraméterek

Méret

Szélesség 39 cm
Magasság 27 cm
Mélység 15 cm

Méret

Tömeg 0,22 kg
Űrtartalom 12 l

Tulajdonságok

Viselési mód Válltáska, Kézitáska
Kód:  SPTspo518
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K929509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15