Oldal frissítése

SPLAT Special Stress Off 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Special Stress Off 75 ml

Ez a híresen megbízható SPLAT Special Stress Off 75 ml fogkrém gondoskodik a szájhigiéniáról, a fogak és a fogíny teljes körű ápolásáról. Hatékonyan távolítja el a foglepedéket, megvédi a fogzománcot és meggátolja a fogszuvasodás kialakulását. Használatával nemcsak a mosolyod lesz lenyűgöző, de az irritált fogínyt is kíméli. A fogpaszta összetétele teljes mértékben természetes, hozzáadott kémiai anyagokat nem tartalmaz. Törődj rendszeresen fogaid egészségéről, hogy ragyogóak és fehérek maradjanak!

SPLAT Special Stress Off 75 ml fogkrém legfőbb tulajdonságai

  • Kifejezetten érzékeny fogakra ajánlott
  • Ez a minőségi SPLAT márkájú fogkrém véd a fogszuvasodás ellen
  • Aktívan erősíti az elgyengült fogzománcot
  • Természetes összetételű
  • SPLAT Special Stress Off 75 ml fogkrém a fogíny ápolására

Összetétel

összetétel.
Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Aqua, Glicerin, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Nátrium benzoát, Coco-Glucoside, Mentil-laktát, Kálium-szorbát, Xantán gumi, PVP, Mica, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Bisabolol, Melia Azadirachta levélkivonat, Illicium Verum gyümölcsolaj, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Cink-hidroxiapatit, Valeniana Officinalis gyökérkivonat, Mentha Piperita olaj, Melia Azadirachta virágkivonat, Calcium Lactate, Citrus Paradisi Peel Oil, Melissa Officinalis levélolaj, Nelumbo Nucifera virágkivonat, Magnézium-foszfát, Citromsav, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Cl 74260

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes
Kód:  ZUB891
Termékszám:  4603014009814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20