Oldal frissítése

SPLAT Special Gold 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Special Gold 75 ml

Ez a nagyszerű SPLAT Special Gold 75 ml fogkrém gondoskodik a friss leheletről és a fogaink teljes körű ápolásáról. Nemcsak megbízhatóan tisztítja a fogakat, de kíméletes a fogínyhez is. Ez a kiváló minőségű SPLAT márkájú fogkrém a fogak tisztítására és fehérítésére ajánlott. Ha neked is mérvadó, hogy a fogkrém fluoridmentes legyen, akkor ez a termék biztosan tetszeni fog. Természetes összetételű, egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott kémiai anyagokat. Gondoskodj rendszeresen fogaid egészségéről, hogy szépek és ragyogóak maradjanak!

SPLAT Special Gold 75 ml fogkrém fontosabb tulajdonságai

  • Mérsékli a fogak érzékenységét
  • Fehéríti a fogakat
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • Összetétele természetes
  • SPLAT Special Gold 75 ml fogkrém kíméletes az irritált fogínyhez

Összetétel

összetétel.
Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Glicerin, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Aroma, Cellulose Gum, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Nátrium benzoát, Lauroil/Mirisztoil-metil-glükamid, Kálium-szorbát, Xantán gumi, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Vitis Vinifera magkivonat, Royal Jelly, Mica, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Thymol, CI 77491, Calcium Lactate, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Maltodextrin, Gyémántpor, Lactic Acid, Limonene, Arany

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fluoridmentes, Ínyvédelem, Természetes
Kód:  ZUB919
Termékszám:  4603014003980

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20