Oldal frissítése

SPLAT Baby Alma-Banán 40 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Baby Alma-Banán 40 ml

Gondoskodj a kicsik megfelelő szájápolásáról már az első fogacskák megjelenésétől, ebben lehet segítségedre a SPLAT BIO fogkrém. Alma-banán ízesítésű, tehát biztosan elnyeri minden kisgyerek tetszését, így a foghigiénia a napi teendők kellemes részévé válik. A gyermekeknek szánt fogkrém összetételének köszönhetően megőrzi az íny  egészségét, erősíti a kibújt fogak zománcát és csökkenti az íny érzékenységét a fogak növekedésekor. Ezt a teljeskörű ápolást gyógynövény-kivonatok, például kamilla, körömvirág, áfonya, aloe vera és l-arginin, biztosítják. A SPLAT BIO fogkrém nem tartalmaz fluoridot.

A SPLAT BIO gyerekfogkrém főbb jellemzői

  • A Splat minőségi terméke
  • Kellemes alma-banán ízesítésű
  • A Splat fogkrém gondoskodik az íny egészségéről
  • Hozzájárul a száj természetes ellenálló-képességéhez
  • A Splat fogkrém  nem tartalmaz fluoridot
  • Újszülött kortól kezdve alkalmas a szájápoláshoz

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Calcium Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Glucose Pentaacetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aroma, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Cocamidopropyl Betaine | o-Cymen-5-ol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Achillea Millefolium Extract, Arginine | Maltitol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Pentylene Glycol

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött
Kód:  ZUB737
Termékszám:  4603014006233

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15