Oldal frissítése

SpinRemote - Távírányító

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

SpinRemote - Távírányító

A SpinRemote egy forradalmian új távirányító, melynek segítségével könnyedén irányíthatod otthonodban lévő okos háztartási készülékeidet, gesztusok használatával. A készülék egy 360°-os infravörös adóval, Bluetooth-szal és Wi-Fi-vel rendelkezik, melynek köszönhetően bármelyik otthonodban lévő készülékedet könnyedén elérheted. A SpinRemote már számos márka előre telepített támogatásával rendelkezik. Ezek közé a márkák közé tartozik a Philips Hue, Nest, Sonos, Bose és még sok más. 

Legfontosabb jellemzők:

  • Gesztusvezérlés
  • Android és iOS rendszerekkel kompatibilis
  • Számos készülék támogatásával rendelkezik
  • Elemmel működik, élettartama hosszú
  • Programozása egyszerű
  • Mobil alkalmazás

Irányítsd háztartásodat!

Használata nagyon egyszerű. A készülék haptikus vibrációs jelzések révén kommunikál. 6 különböző gesztust és 12 parancsot tudsz egy profilra programozni. Profilból maximum 7 darabot hozhatsz létre, melyek között természetesen könnyedén válthatsz. Minden profilhoz különböző színű háttérvilágítás tartozik. SpinRemote attól is egyedülláló, hogy az eredeti távirányítók utasításait is el tudja sajátítani. 
Válts nyugodtan a TV csatornák között, vagy szabályozd egyszerűen a világítást, mindössze egyetlen eszköz használatával. További előnye, hogy az összes beállítást és konfigurációt könnyedén elvégezheted a mobiltelefonodon vagy tableteden lévő mobil applikáció segítségével. A rendszeres frissítések új funkciókat és a támogatott készülékek folyamatosan bővülő adatbázisát kínálják. A vitathatatlan előnye továbbá, hogy hosszú élettartamú tápellátással rendelkezik (2 x AA).

Kód:  SDC1A
Termékszám:  SDC-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05