Oldal frissítése

Spigen Thin Fit Rose Gold iPhone 8

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Thin Fit Rose Gold iPhone 8

A birtokodban van egy precíz okostelefon, de nem szeretnéd eltakarni elegáns designját egy szilikon tokkal vagy egyéb nem megfelelő módon? A Thin Fit védőtok a legjobb megoldás számodra. A tok nagyon jó kidolgozású és biztosan nem csökkenti az iPhone 8-od precizitását. Anyaga ellenálló polikarbonát, egy jól kidolgozott mintával. Az iPhone 8 új funkciói közé tartozik a tokkal való párosítás, így a Spigen Thin Fit is támogatja a kábel nélküli töltést és emlékszik a telefonra.

A rózsaszín Spigen Thin Fit védőtok fő tulajdonságai

  • Polikarbonát, mintás tok
  • Kábel nélküli töltés és a tok szinkronizációja a telefonnal
  • Maximális kompatibilitás az iPhone 8 okostelefonnal
  • Precíz kivitelezés és rózsaszín arany színváltozat
  • Nagyon vékony, minimális súly

Egyszerű, de jó minőségű vékonyThin Fit Rose Gold

A tok hátsó oldalán csúszásgátló mintázat található, hogy a telefon ne csússzon ki a kézből, emellett meg van őrizve a minimális vastagság. A pontos kivágások lehetővé teszik a gyors és könnyű hozzáférést az összes csatlakozóhoz és nyomógombhoz.

 
Kód:  SP003c2h6z15
Termékszám:  054CS22207
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05