Oldal frissítése

Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Thin Fit Gold iPhone 7 Plus/8 Plus

Tulajdonában van egy precíziós okostelefonnak, de nem szeretné elrejteni az elegáns kialakítását szilikon tokkal vagy egyéb, nem megfelelő móddal? Akkor a megfelelő választás az Ön számára ez a Thin Fit védőtok. Ez a védőtok nagyon kifinomult és egyértelműen nem csökkenti az iPhone 7 Plus/8 Plus pontosságát. Maga a védőtok kemény polikarbonátból készült, amelyen egy bonyolult motívum található. Mivel az új iPhone mobiltelefonok teljesen új funkciókkal vannak ellátva és az egyik közülük a védőtokkal való párosítás, ezért a Spigen Thin Fit támogatja a vezeték nélküli töltést és a védőtokra való emlékezést.

A Spigen Thin Fit Gold védőtok főbb jellemzői

  • A védőtok polikarbonátból készült, amelyen egy motívum található
  • Vezeték nélküli töltés és a védőtok szinkronizálása az okostelefonnal
  • Maximális kompatibilitás az iPhone 7 Plus/8 Plus okostelefonnal
  • Precíz kivitelezés arany színben
  • A védőtok nagyon vékony és minimális a tömege

A Thin Fit Gold egyszerű, de kiváló minőségű

Ahhoz, hogy a telefon ne csússzon ki a kezéből, a védőtok hátoldalán egy csúszásgátló motívum található és ezen felül a vastagsága is minimális. A pontos kivágások gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak az összes csatlakozóhoz és gombhoz.

 
Kód:  SP050h2010
Termékszám:  055CS22239
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15