Oldal frissítése

SPIGEN Thin Fit Black

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Thin Fit Black

Szeretnél iPhone 6 Plus/ 6S Plus telefonodnak extra védelmet nyújtani? Válaszd a SPIGEN Thin Fit Black védőtokot, amelyet egyenesen ezekhez a mobiltelefon-modellekhez terveztek. Egy polikarbonátból készült, rendkívül vékony és ugyanakkor nagyon ellenálló tokról van szó. A védőtok elsőrangú védelmet nyújt mobilodnak a karcolásokkal szemben.

A SPIGEN Thin Fit Black védőtok másik vitathatatlan előnye a kellemes felszíne és a precíz kialakítása. Már felhelyezésekor meggyőződhetsz erről. A védőtok nem takarja a kábelek vagy csatlakozók számára kialakított bemeneteket. Egyszerűen felhelyezhető és levehető.

Amennyiben szeretnéd megelőzni a fölösleges karcolásokat, és szeretnéd, hogy a mobilod olyan maradjon, mintha új lenne, a polikarbonát védőtok beszerzése mindenképp megéri.

Fő előnyök

  • Extra védelem a mobiltelefonnak
  • Növeli a karcolásokkal szembeni ellenállóságot
  • Nagyon ellenálló és könnyű
  • Könnyen kezelhető
  • Nem fedi le a bemeneteket

Miért válassz védőtokot a mobilod számára?

A mobiltelefonok védelme már a régebbi készülékek esetében is fontos volt. Manapság, az érintőképernyős mobiltelefonok elterjedésével még nagyobb jelentőséggel bír. Már nem elég, ha a mobilt egyszerűen belehelyezzük egy bőrből, textilből vagy más anyagból készült tokba. Ha hívás érkezik be, akkor hosszú ideig tarthat, míg kiveszed a tokból a telefont.

A mobiltelefon tok nélküli használata nem biztos, hogy jó megoldás, mivel már néhány hetes használat után apró repedések, karcolások és egyéb esztétikai hibák jelenhetnek meg rajta. Éppen ezért ezt a védőtokot nagyon szilárd polikarbonátból tervezték. Ha valaki felhív, a mobil rögtön kéznél lesz. Amennyiben néhány hónap múlva összehasonlítanál egy tokkal ellátott és egy tok nélküli mobiltelefont, világos, melyik lenne a győztes.

Kód:  SP003c2b9q1l6
Termékszám:  SGP11638
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20