Oldal frissítése

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Thin Fit 360 Black iPhone 7

Extra védelemmel szeretné bebiztosítani az iPhone 7 mobiltelefonját? Akkor válassza a SPIGEN Thin Fit Black védőtokot, amelyet egyenesen ehhez a mobiltelefon modellhez terveztek. Ez egy rendkívül vékony, de mégis rendkívül tartós védőtok, amely polikarbonátból készült. A védőtok prémium védelemmel látja el a mobiltelefonját a karcolásokkal szemben.

A SPIGEN Thin Fit Black további előnyei a nagyon kellemes felülete és a pontos kialakítása. Ezeket azonnal értékelni fogja a felhelyezés után. A védőtok semmilyen módon sem blokkolja a kábelekhez vagy a csatlakozókhoz tartozó bemeneteket. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható.

Amennyiben szeretné megóvni a mobiltelefont a felesleges karcolásoktól és szeretné megőrizni az új állapotát is, akkor vásároljon egy polikarbonátból készült védőtokot.

A fő előnyei

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Növeli a karcolásokkal szembeni védelmet
  • Rendkívül ellenálló és könnyű
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Nem takarja el a bemeneteket

Miért használjon védőtokot a mobiltelefonhoz?

A mobiltelefonok védelmével már az első készülékek gyártása óta foglalkoznak. Mivel manapság a nagy érintőképernyős mobiltelefonok a trendek, ezért az igények is nőttek. Már nem csak arról van szó, hogy a mobiltelefont elrejti egy bőrből, szövetből vagy más anyagból készült védőtokba. Ha valaki felhívja Önt, akkor a válasz sokkal több időt vesz igénybe.

Önmagában a mobiltelefon használata sem kifizetődő, mivel néhány hét vagy hónap használat után már kezelheti is a kisebb repedéseket, a karcolásokat és az egyéb kozmetikai hibákat. Pontosan ezért lett tervezve a nagyon kemény polikarbonátból készült védőtok. A vékonyságának és a könnyedségének köszönhetően nem zavarja a mobiltelefon vonalait. Ha valaki felhívja Önt, akkor a mobiltelefon azonnal kéznél van. Ha néhány hónap múlva összehasonlítja a mobiltelefont védőtokkal és védőtok nélkül, akkor egyértelmű lesz, hogy ki a győztes.

Kód:  SP050c1
Termékszám:  042CS21098
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05